kayıt

türkiye'de kadın olmak

  1. 3
    5 kiz arkadas olarak ciktigimiz tatilde -mekan izmir ve urkmez taraflari- ugradigimiz tacizlerin sayisi 93842309482394u gectigi icin diyebilirim ki turkiyede kadin olmak sekstir. turkiyede kadin seks demektir.
    gaziemir: gece 1 gibi arkadaslarimizin yanindan eve gitmek icin ayrildik ve yolda yururken yanimizdan gecen 2 adam laf attilar. yolun karsisina gectik korkumuzdan cunku takip edebilirlerdi. yolun karsisina gectikten sonra 1 adam bizi gorunce biraz durakladi, arkadasim fark ettigi icin yonumuzu tekrar degistik ve bizi takip etmeye basladi ve arkamizdan islik calip ssst beyazli beyazli diye bagirmaya basladi. sansimiza yolun uzerindeki bir cafe daha kapanmamisti, oraya girdik. sag olsunlar oradaki adam iyi cikti da bizi arabayla eve kadar biraktilar.
    alsancak: bir hadise olmadi. ortalik kalabalik, yanimizda erkek arkadaslarimiz da vardi.
    urkmez: migrosa 3 arkadas alisveris icin giderken aksam karanliginda sadece siluetlerimizden kadin oldugumuz anlasildigi icin 10 metre uzaktiktaki 3-4 adam tarafindan sozlu tacize ugradik. yine baska bir gun yolda karsidan karsiya gececektik arabalarin bitmesini bekliyorduk bi arac yavasladi yol verir gibicesine. bi araba yol verirse size naparsiniz gecersiniz dimi. biz tam gecerken arabayi gazladi, orada olebilirdik ve ben inanmiyorum ki bu magandaligi yapan adam orada karsidan karsiya 5 erkek geciyor olsaydi boyle bir sey yapmazdi, yapamazdi.
    bunlar sadece 3 gunde 5 kadinin basina gelen taciz olaylari ve biz her defasinda tecavuze ugrar miyiz, oldurulur muyuz, basimiza bir is gelir mi diye korkarak hareket ettik. o malin arabayi ustumuze surdugu gece biz biralarimizla sahile gidip icmeyi planliyorduk, vaz gectik. en acisi da oydu. cogu erkegin aksine kendimi korumak icin yapmak istediklerimden vazcaymakti en cok koyan.
    kazasiz belasiz her seye ragmen geride guzel hatiralar birakarak evimize geri donduk. ama ya donemeseydik?
    o zaman da kiz baslarina oralarda ne isleri vardi olurdu. o saatte disarida ne yapiyorlardi olurdu. ne icki mi icmisler olurdu. olurdu da olurdu.
    #99683 oralettanesi | 9 yıl önce
     
  2. tümünü gör