kayıt

withdraw çekmek

  1. 6
    insanın içinde garip bir mutluluk hissi uyandıran ve hayatın, insanların, çiçeğin, böcüğün, ağacın, bulutların, güneşin, trafik ışıklarındaki yürüyen insan figürü animasyonunun ve de televizyon kumandasına piller çıkmasın diye takılan lastik bantların aslında ne kadar güzel olduğunu anlamamıza yarayan bir eylemdir.
    çünkü withdraw çekilmeyen dersler dönem sonuda kadar insanda muazzam bir strese neden olur. dersten kalma korkusu ile dersi geçme ümidi arasında gelgitler insanın ömrünü yer. oysa ki widhdraw çekilse kafa rahat eder. insanın omuzlarından tonlarca yük kalkar. bu yüzden öğrenim hayatınız boyunca en az 1 kere withdraw çekmenizi öneririm.
    bununla birlikte teknik olarak bakacak olursak 1. sınıflar withdraw çekemez. diğer dönemlerde ise dönem başı en fazla 1 ders withdraw çekilebilir. yani tüm üniversite hayatınız boyunca en fazla 6 dersi withdraw çekme hakkınız vardır. eskiden hem dersin hocasına hem de danışmana bir dilekçe imzalatmanız gerekse de şuanda zannedersem online olarak yapılabiliyormuş. öğrenciler daha rahat withdraw çeksinler diye kolaylaştırmışlar yani.
    #80617 fenomenon | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör