kayıt

withdraw çekmek

  1. 1
    (bkz:http://www.youtube.com/watch?v=3Z3p2MF929s )
    #76686 stainlessstell | 10 yıl önce
     
  2. 2
    bir ingilizceci olarak söyleyebileceğim tek şey yanlış bir kullanım olduğu. 'withdraw' kelimesi 'geri çekmek, geri çekilmek' anlamına gelmektedir, yani kelime zaten kendi içerisinde 'çekmek' anlamını barındırmaktadır. türkilizce versiyonu ise, olsa olsa, çok zorlasak, en fazla 'withdraw etmek' olabilir zannımca.
    #76690 kriptografist | 10 yıl önce
     
  3. 3
    mütemadiyen yaptığımdır. durduramıyoruz efendim.
    #76722 comolokko | 10 yıl önce
     
  4. 4
    okulun en sevdiğim imkanlarından biri. ilk midterm berbat mı? dersten hiç mi bir şey anlamadın? çok fazla mı yük oldu? çekil gitsin. bir özgürlük gerçekten. ama bazıları vardır ki sınavları özellikle withdraw deadlineından sonra açıklar.
     
  5. 5
    şarkısı bile olan müthiş1 hede;
    http://www.youtube.com/watch?v=3Z3p2MF929s
     
  6. 6
    insanın içinde garip bir mutluluk hissi uyandıran ve hayatın, insanların, çiçeğin, böcüğün, ağacın, bulutların, güneşin, trafik ışıklarındaki yürüyen insan figürü animasyonunun ve de televizyon kumandasına piller çıkmasın diye takılan lastik bantların aslında ne kadar güzel olduğunu anlamamıza yarayan bir eylemdir.
    çünkü withdraw çekilmeyen dersler dönem sonuda kadar insanda muazzam bir strese neden olur. dersten kalma korkusu ile dersi geçme ümidi arasında gelgitler insanın ömrünü yer. oysa ki widhdraw çekilse kafa rahat eder. insanın omuzlarından tonlarca yük kalkar. bu yüzden öğrenim hayatınız boyunca en az 1 kere withdraw çekmenizi öneririm.
    bununla birlikte teknik olarak bakacak olursak 1. sınıflar withdraw çekemez. diğer dönemlerde ise dönem başı en fazla 1 ders withdraw çekilebilir. yani tüm üniversite hayatınız boyunca en fazla 6 dersi withdraw çekme hakkınız vardır. eskiden hem dersin hocasına hem de danışmana bir dilekçe imzalatmanız gerekse de şuanda zannedersem online olarak yapılabiliyormuş. öğrenciler daha rahat withdraw çeksinler diye kolaylaştırmışlar yani.
    #80617 fenomenon | 10 yıl önce
     
  7. 7
    efendim sisteme girdiğimde bulamadığımdır. regsitration withdraw görülüyor. halihazırda yapabilenler bir yardımcı olsa süper olurdu.
    #80632 herhaltamaydonoz | 10 yıl önce
     
  8. 8
    ilk midtermlerden sonra yapılabilecek hededir *. belli bir tarih aralığında danışmana ve dersin hocasına bilgi verilerek withdrawal yapılabilir. öğrenci bu tarih aralığını kaçırırsa takip eden iki üç gün içinde dilekçe vererek de başvurabilir.
    #80822 eksili pilav | 10 yıl önce