kayıt

cemaat üyelerinin odtüden kovulması

  1. 4
    videoda izlediklerimi çok talihsiz buldum. bir insana yakışmayacak davranışlar vardı. cemaatin yaptığı propagandaları savunmam hatta nefret ederim ancak ordaki başörtülü kızların düştüğü zor durum cemaatle falan açıklanamaz. bu her dindarı cemaatçi sanan, her başörtülüyü cemaatçi sanan zihniyetin davranışları. açıkçası videoda gözüken bir propaganda yok, aklı çelinen bir öğrenci yok, olsa da o muamele yapılmaz. sen kimsin ki burada duramazsın, kimliğini göster şu bu diyebilesin. hala daha özel güvenliklerin kimlik sorma yetkisi var mı yok mu tartışılırken odtü'yü cemaatçilerden kurtarmaya yemin etmiş üç beş nefer sorabiliyor.

    ben geldiğim zamanda çokça şey söylendi bana. yok garip garip kızlar gelip etkileyip partilere çağırıyomuş, yok hap falan satıyolarmış bilmem ne, açıkçası 4 yıldır o kızların gelmesini bekledim. son 1 yılım, eğer varsa böyle bir şey niye beklettiniz bu kadar ama bir gün kapımızı çalan olmadı ama bu da akıl mantık işi sonuçta.

    sonuç olarak şu okulda her kesimden adamın, adam gibi yaşayacağı, kimsenin kimsenin işine, bağlı olduğu güruha karışmadan geçireceği günler olmayacak. bu tanıma her kesim dahil.
    #74449 mtd | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör