kayıt

elektronik sigara

  1. 1
    hayatımda içtiğim en güzel şeylerden biri.

    8 yıldan daha fazla bir süredir sigara içtim. son 2-3 yılda tiksine tiksine. tamam, güzel bi şey, seviyorum ama o leş kokusu, karbonmonoksitin bünyede yaptığı mayışma, odanın leş ötesi kokması gibi nedenler yüzünden artık benim için miadını doldurdu. o ara elektronik sigarayı keşfettim. biraz araştırıp satın aldım.

    gerçekten mükemmel bir şey. kötü kokmuyosunuz. dişleri sarartmıyo. odanız, üstünüz leş gibi kokmuyo. kendinizden tiksinmiyosunuz. kapalı alanlarda içebiliyosunuz. üstelik sigaradan daha ucuz!

    çeşit çeşit likitleri var. vanilya, çilek, karpuz, kavun, ananas, elma, marlboro, parliament, limon, portakal... sayamayacağım kadar!

    istersen dumanı az, aroması yoğun, boğaza vurumu yüksek; istersen nargile gibi boğazı sikmeyen, aroması daha az ama daha dumanlılarından alıyosun. nikotin oranını da sen belirliyosun.

    bataryasının voltajını ayarlayıp duman yoğunluğunu arttırıp azaltabildiğiniz modeller de var.

    ben sigarayı zararlı olduğu için değil, tiksindiğim için bırakıp buna başladım. sigaradan daha mı az yoksa daha mı fazla zararlı, orasını bilmem. ama bildiğim bi şey var: duman değil buhar çekiyosunuz ve sigara dumanındaki 4000 çeşit zehir bu alette yok.

    siz de satın almak isterseniz bana danışın. boştan yere 60 liralık alete 100 lira verip kazıklanmayın. her konuda danışabilirsiniz.

    ayrıca şu site gerçekten çok iyi ve ucuz ürün bulmanızda size yardımcı olabilir: http://www.esigara.us/forum.php
    #64270 asdfasdfasdf | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör