kayıt

elektronik sigara

  1. 1
    hayatımda içtiğim en güzel şeylerden biri.

    8 yıldan daha fazla bir süredir sigara içtim. son 2-3 yılda tiksine tiksine. tamam, güzel bi şey, seviyorum ama o leş kokusu, karbonmonoksitin bünyede yaptığı mayışma, odanın leş ötesi kokması gibi nedenler yüzünden artık benim için miadını doldurdu. o ara elektronik sigarayı keşfettim. biraz araştırıp satın aldım.

    gerçekten mükemmel bir şey. kötü kokmuyosunuz. dişleri sarartmıyo. odanız, üstünüz leş gibi kokmuyo. kendinizden tiksinmiyosunuz. kapalı alanlarda içebiliyosunuz. üstelik sigaradan daha ucuz!

    çeşit çeşit likitleri var. vanilya, çilek, karpuz, kavun, ananas, elma, marlboro, parliament, limon, portakal... sayamayacağım kadar!

    istersen dumanı az, aroması yoğun, boğaza vurumu yüksek; istersen nargile gibi boğazı sikmeyen, aroması daha az ama daha dumanlılarından alıyosun. nikotin oranını da sen belirliyosun.

    bataryasının voltajını ayarlayıp duman yoğunluğunu arttırıp azaltabildiğiniz modeller de var.

    ben sigarayı zararlı olduğu için değil, tiksindiğim için bırakıp buna başladım. sigaradan daha mı az yoksa daha mı fazla zararlı, orasını bilmem. ama bildiğim bi şey var: duman değil buhar çekiyosunuz ve sigara dumanındaki 4000 çeşit zehir bu alette yok.

    siz de satın almak isterseniz bana danışın. boştan yere 60 liralık alete 100 lira verip kazıklanmayın. her konuda danışabilirsiniz.

    ayrıca şu site gerçekten çok iyi ve ucuz ürün bulmanızda size yardımcı olabilir: http://www.esigara.us/forum.php
    #64270 asdfasdfasdf | 11 yıl önce
     
  2. 2
    sigara içmeyen birisi olarak sırf merakımdan ötürü bir ara sipariş verip deneyeceğim şey.
    kullanılış amacı kişinin sigara tüketimini azaltmaktır. o yüzden hiç sigara içmeyen birine ne kadar kötü bir etki yapabilir ki?
    #64275 stfu | 11 yıl önce
     
  3. 3
    yakın zamanda satmayı düşündüğüm alettir. *
    ayrıca türkiyede sigara satışlarına zarar veriyor diye tütüncülerin otun bokun püsürün... yani çıkarın olan herkesin zoruyla yasaktır. *
    #64318 hyena | 11 yıl önce
     
  4. 4
    Uzmanlara göre elektronik sigara zararlı gibi gözükse de sigara ile kıyaslandığın da zararı çok daha azdır. Ayrıca unutmamak gerekir ki sigara kullanmayan bir kişi elektronik sigaraya başlamaz. Ve elektronik sigara kullananların bir çoğu ya sigarayı bırakıyor yada elektronik sigaraya devam ediyor. Yani elektronik sigara sigarayı bırakmak için en ideal çözümdür.

    http://www.elektroniksigaraal.com/elektronik-sigara
    #103480 this is my way | 8 yıl önce
     
  5. 5
    anneme sigara bıraktırma çabaları sonunda aldırdığımız ama maalesef bizimkinde işe yaramayan cihaz. çok kişide işe yarıyormuş bırakmaya yardımcı oluyormuş ama alan yine alsın denesin problem bizde
    #103500 sikerione | 8 yıl önce
     
  6. 6
    sigarayı bırakmak için alternatif yöntem.
    #103546 kazimtu | 8 yıl önce
     
  7. 7
    joytech evic vtwo mini ile olan ilişkim çok stabil şekilde devam etmekte. sigara içmeyeli 3 ay oldu.
    #104424 eviltr | 7 yıl önce