kayıt

odtü'de komünist olup gerçek dünyada apolitik olan piç

  1. 2
    gerçek dünya-odtü ayrımı yaparken dikkat edilmesi gereken husus; başlıkta adı geçen piçin sadece odtü sınırları içinde idealist bir komünist olup a4'ten çıktıktan sonra gerçek dünya'ya adım atmasından dolayı uyanmasına bir atıftır. 40'ın üzerinde bir iq düzeyine sahip her insan odtü'nü hayaller aleminde olmadığını idrak edebilir.

    gelelim komünizm idealini sadece odtü sınırları içinde yaşayan nev-i şahsına münhasır piçlere. (piç derken hakaret etmediğimi belirtir, ''piç'' kelimesinin hakaret içermediğine dair sabahlara kadar tartışırım zira güneş doğdu) söylemesi ayıptır eski sevgilim olacak sürtük odtü öğrencisi olduğundan 3 yılı aşkın bir süredir odtü'de oldukça fazla bulunma şansım oldu. ve söz konusu piçlerden haklarında fikir sahibi olacak kadar görme-gözlem yapma şansım oldu. hayatları boyunca tarla-fabrika görmemelerine rağmen kendilerini işçi-köylü ordusunun neferleri sanan, götlerinde levi's pantolon ayaklarında converse ayakkabılarla (genelde koyu renk haki yeşili) işkembe-i kübra'dan sallayan bu yavrularımız, odtü'deki misyonları bittikten sonra reel hayatın düzenine çok çabuk adapte olurlar. misyon terimini kasten seçmiş bulunmaktayım. zira gençler odtü'ye adım attıkları günden itibaren kendilerini komünist hissetme zorunluluğu duyarlar. devrim stadı'nda içmeyi gelenek haline getirerek ''devrim şehitleri''ni anarlar.
    ama şu var bahar şenliklerindeki sembolik ''devrim ateşi'' ritüeli gelenekleri yaşatmak açısından desteklediğim bir davranıştır, sonrasında alkol ve seksle süslenen gece ''devrim'' olgusuna en büyük ihanettir. o stada devrim yazısını yazan ki benim ''gerçek devrimciler'' olarak nitelediğim ve şu anda 50li yaşlarını geçmiş eski topraklara saygıda kusur etmem.

    bu arada farkındayım ki konu dağıldı kusura bakmayın zira alkollü olarak klavye başına oturmanın herhangi bir cezai müeyyidesi bulunmamasından kaynaklanıyor bu durum.

    çoğu yöüyle normal zeka standartlarının bir hayli üzerinde olan ey saygın odtü öğrencisi! biliriz ve kabul ederiz ki konu devrimcilik, konu komünizm, konu sosyalizm olunca mangalda kül bırakmazsın. ama şu var ki kuzum neo-liberal dünya düzeninin içinde tutunamayan bir adamsın farkında değilsin. velev ki samimisin inancında göt olmayı yüksünmem bir komünist gibi yaşarsan bir yerlerde (odtü dışında) al beni de götür o diyarlara. k.i.b. öpt. bye a.e.o.
    #40905 kademinay | 13 yıl önce
     
  2. tümünü gör