kayıt

odtü'de komünist olup gerçek dünyada apolitik olan piç

  1. 1
    ömür törpüsü, yaşamdan soğutan adam desem bilirim yetersiz kalır. tanımlamakta zorlanıyorum. tamam gençlik, bir heyecandır bastırmış gidiyorsunuz, karı-kız düşürmek için iyi taktik, yok özgür düşünce-özgür seks ona da eyvallah. ama iğrençsiniz ibneler okul biter, devlet memuru olmazsanız da gider bir şirkette asgari ücretin 5 katı bir maaşla başlarsınız çalışmaya. hani komünisttin lan ibnetor? hani gelir dağılımında adalet? o zaman öğrencilik ve odtü biter bu piçlerin komünistlikleri de biter.
    #40843 kademinay | 13 yıl önce
     
  2. 2
    gerçek dünya-odtü ayrımı yaparken dikkat edilmesi gereken husus; başlıkta adı geçen piçin sadece odtü sınırları içinde idealist bir komünist olup a4'ten çıktıktan sonra gerçek dünya'ya adım atmasından dolayı uyanmasına bir atıftır. 40'ın üzerinde bir iq düzeyine sahip her insan odtü'nü hayaller aleminde olmadığını idrak edebilir.

    gelelim komünizm idealini sadece odtü sınırları içinde yaşayan nev-i şahsına münhasır piçlere. (piç derken hakaret etmediğimi belirtir, ''piç'' kelimesinin hakaret içermediğine dair sabahlara kadar tartışırım zira güneş doğdu) söylemesi ayıptır eski sevgilim olacak sürtük odtü öğrencisi olduğundan 3 yılı aşkın bir süredir odtü'de oldukça fazla bulunma şansım oldu. ve söz konusu piçlerden haklarında fikir sahibi olacak kadar görme-gözlem yapma şansım oldu. hayatları boyunca tarla-fabrika görmemelerine rağmen kendilerini işçi-köylü ordusunun neferleri sanan, götlerinde levi's pantolon ayaklarında converse ayakkabılarla (genelde koyu renk haki yeşili) işkembe-i kübra'dan sallayan bu yavrularımız, odtü'deki misyonları bittikten sonra reel hayatın düzenine çok çabuk adapte olurlar. misyon terimini kasten seçmiş bulunmaktayım. zira gençler odtü'ye adım attıkları günden itibaren kendilerini komünist hissetme zorunluluğu duyarlar. devrim stadı'nda içmeyi gelenek haline getirerek ''devrim şehitleri''ni anarlar.
    ama şu var bahar şenliklerindeki sembolik ''devrim ateşi'' ritüeli gelenekleri yaşatmak açısından desteklediğim bir davranıştır, sonrasında alkol ve seksle süslenen gece ''devrim'' olgusuna en büyük ihanettir. o stada devrim yazısını yazan ki benim ''gerçek devrimciler'' olarak nitelediğim ve şu anda 50li yaşlarını geçmiş eski topraklara saygıda kusur etmem.

    bu arada farkındayım ki konu dağıldı kusura bakmayın zira alkollü olarak klavye başına oturmanın herhangi bir cezai müeyyidesi bulunmamasından kaynaklanıyor bu durum.

    çoğu yöüyle normal zeka standartlarının bir hayli üzerinde olan ey saygın odtü öğrencisi! biliriz ve kabul ederiz ki konu devrimcilik, konu komünizm, konu sosyalizm olunca mangalda kül bırakmazsın. ama şu var ki kuzum neo-liberal dünya düzeninin içinde tutunamayan bir adamsın farkında değilsin. velev ki samimisin inancında göt olmayı yüksünmem bir komünist gibi yaşarsan bir yerlerde (odtü dışında) al beni de götür o diyarlara. k.i.b. öpt. bye a.e.o.
    #40905 kademinay | 13 yıl önce
     
  3. 3
    40'ın üzerinde bir iq düzeyinde olan her insan odtü'nün gerçek dünyanın içinde var olduğunu bilir. dolayısıyla bu seviyenin altında olup başlığı açarken yaptığı mantık hatasını kullanıp daha sonra onun üzerinden sikimsonik ayarlar vermeye çalışmaya gerek yok değil mi sevgili orta dünyalılar.
    #40908 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  4. 4
    flooding olayından oldum olası nefret etmiş bir adamım vesselam. hele ki aynı başlığa aynı şeyleri yazmak sıçıp götümü temizledikten sonra bokun tekrar baş vermesi gibi canımı yakar beni kederlere gark eder. başlığı açarken girmiş olduğum entrinin moderasyon tarafından götümüze girebilir mihvalinde bir durum sebebiyle silinmiş olmasından tekrar yazma gereği duymuşumdur. ayar verme meraklısı göt kafalı piçin teki olsam bunun yerinin burası olmadığını belirtir, sadece odtü sınırları içinde komünist olan piçe selam eder kulak memesinden yalarım.
    (işbu entry alenen entryme cevap mahiyetinde bir entry girilmesinden dolayı yazılmıştır. ''sözlük formatı'' nedir ne değildir acemi yazarlara benimsetilirse bu tür olaylar tekrar vuku bulmayacaktır)
    #40913 kademinay | 13 yıl önce
     
  5. 5
    sözlük formatına son derece uygun entry'ler muhteva eden odtü'yü gerçek dünyadan saymayan, bizleri memlekette melih'ten başka sürrealistlerin de olduğu konusunda ikna eden çığır açıcı bir başlığa konu olmuş piçtir. ilgili sorular için lütfen:

    (bkz: metu sözlük kullanma kılavuzu)
    (bkz: orta doğu teknik üniversitesi)
    (bkz: başlık açayım derken çığır açmak)*
    #40917 hao jiu bu jian | 13 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: acemi yazar)
    (bkz: sözlük formatı)
    (bkz: süper yazar)
    (bkz: genius)
    #40944 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  7. 7
    bunu söyleyen ve böyle düşünen insan kolaya kaçan insandır.
    ''ulan sizi de görücem iki sene sonra takım elbiselerle'' diyip arkadaşları, okuldaşları seslerini duyurmaya çalışırken (ki bu çaba gaz bombası, tazyikli su ve 10 yıl hapis cezasını da içerir) yan gelip yatmasını bu mantığa uydurup bir de kendini inandırıp rahatlatma çabasıdır.
    bu durumda piç hangisi oluyor ben çözemedim.
    #40959 duman | 13 yıl önce
     
  8. 8
    kafası karışıktır...
    #40960 boscuval | 13 yıl önce
     
  9. 9
    bazılarına dert olmuştur
    #71648 overlokmakinesi | 11 yıl önce
     
  10. 10
    toplum baskısına yenik düşmüştür. fakat gerçekte doğru yoldadır.
    #71663 dadada | 11 yıl önce
     
  11. 11
    10 senedir rüzgar yönüne doğru yelkenleri açıp twitter'da allah peygamber yazarken bile bir yandan içkisini yudumlayıp bir yandan kendisine saksafon ezgileri dinlettiren insanlar varken neden tartışıldıklarını anlayamadığım saf topluluk.
    #71914 a night in wc | 11 yıl önce