kayıt

tecavüzcüye hadım kanunu

  1. 1
    henüz çıkmasa da, çok yakında tck'nın en şahane köşesini süsleyecek süpersonik akp teklifi. ileri demokrasimizin ne kadar ilerlediğinin bir kanıtı, öyle ki sürekli ileri gidersen geldiğin yer başlangıç noktası olur ekliptik düzlemde. asıl fena olansa bunu destekleyen ileri demokratlar, yarın muhalifette olduklarında ve iktidarı muhafaza memleketin yegane mevzusu haline geldiğinde bu gibi kanunlardan çok çekeceklerinden bihaber.

    daha ileride, saban kıranın elini götüne sokma, hırsızlık yapanın parmaklarını tornadan geçirme, kopya çekenin gözlerini dağlama gibi kanunların da ivedi olarak çıkarılmasını teklif ediyorum ben ayrıca. durmak yok gençler, yola ancak böyle devam.

    ulusalcılar tuhaf bir şekilde ergenekon'dan değil "tecavüzden" yargılanmaya başladığında, sosyalistler terörle mücadeleden değil "asayiş şubeden" gözaltına alınmaya çalışıldığında, olur a bir gün liberaller akp'ye muhalefete girişince bir bir çocuk pornocusu oldukları "ortaya çıktığında" çok geç olacak.

    hukuk istisnalarla var olur ve bu varlığını sürdürür. toplumca hukuksuzluğa tahammül edilen tek suç terördü bu ülkede yıllardır ancak toplu mezarlar, kemikler, kontrgerillanın bütün boku püsürü herkesçe öğrenilince, "terör sorununun" başka yollardan çözülebileceği ayyuka çıkınca, bunların etkisiyle teröre toplumsal bakış değiştikçe, bu istisna artık yerini başka bir istisnaya bırakmak zorunda kaldı yavaş yavaş.

    işte bu onun kanunudur. hukukun kendine bulduğu yeni istisna budur. siz, kemik muhalifler, akp'nin tek olumlu icraati bu, diye düşünedurun, bugün haklı ve haksız yere söndürdüğünüz hayatların yarın sizinkiler olmayacağından maalesef emin olamayacaksınız. öptüm, kib, bye!

    ilgili haber:
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25180737/

    #36979 hao jiu bu jian | 13 yıl önce
     
  2. tümünü gör