kayıt

izmirliler'in kendilerini üstün görmeleri

  1. 5
    karşıyakalıların kendilerini üstün görmeleri kadar iğrenç olmayandır... tamam bir ilçe güzel olabilir, ama tutup da türkiye cumhuriyetinin başkentine bok atman senin öküzlüğünü gösterir, üstünlüğünü değil. kırmızı yeşil bir atkı sallarlar sürekli, maksimum bank asya'da playoff finali oynayan takımdırlar. bu insanlara new york knicks taraftarının miami heat'li oyunculara verdiği cevabı yolluyorum:

    overrated!*

    herkes kendi şehrinin bu kadar faşizanı olsa, her şehir böyle efsane olurdu. eskişehir şöyle düzgün böyle muhteşem büyük şehir işte, her taraf yemyeşil laflarını duyardım 20 yıl boyunca, paris gibi bir şey hayal ederdim. bizim odtünün a1 kapısından sunshine'a kadar olan mesafede kurulmuş bir şehirmiş meğersem.

    izmiri, karşıyakayı görmemiş bir insan olarak çok atıp tutmak da istemiyorum. ama günün her saati sokakta bira içebilmen, günün her saati sahilde rahat dolaşabilmen, sıcak midye yiyebilmen, yaşlı amcalardan nazım şiirleri dinleyebilmen o şehri muhteşem yapmaz. gel mersine aynılarını göstereyim.. tekrardan söylüyorum; overrated!
    #33973 bobigeloglum | 13 yıl önce
     
  2. tümünü gör