kayıt

kolları kıllı kız

  1. 9
    Bütün kızlardır.

    Açık tenli, sarışın kişilerde bu tüyler genellikle hem cılız, hem de neredeyse şeffaf denilecek bir yapıdadır. Ayva kılı dedikleri yapıya sahip denilebilir. Çoğu insanın vücudunun büyük bölümünde vardır bu kıllardan. Yüzünde dahi. O kılsız zannettiğiniz hatunları güneş ışığına çıkarıp bir bakarsanız dikkatlice farkedersiniz. Esmer & buğday tenli arkadaşlarda da durum bu şekilde olabileceği gibi daha koyu bir renk görülebilir.

    Aynı zamanda kıllanma ve renkte koyuluk hastalıktan kaynaklanıyor olabilir. (bkz: Polycystic ovary syndrome) ya da (bkz: Polikistik over sendromu) e kardeşim alsınlar? Tedavi olsunlar? Tedavi için kullanılan ilaçlar bunyeyi ne hale getiriyor bilmeden konuşmak, daha dun alınan tuylerin her gün uç verdiğini görmek yetmez gibi bir de salaklarla uğraşınca, İngiltere'deki ablamız gibi kadınlar illallah getirip "almıyorum lan" diyerek sakal uzatmaya başlıyor.

    ayrıca erkekler de yazın iyi halt yermiş gibi şort giyip kıllı kıllı ortalıkta gezmesinler madem, şahsen ben de bu çirkin görüntünün azalarak bitmesini istiyorum. Yürüyen orman mübarek kızın kolundaki kıla laf atıyor.

    adam olsun, atmasın.
    #99764 eksili pilav | 9 yıl önce
     
  2. tümünü gör