kayıt

metu sözlük writeshow programı

  1. 4
    gündeme aşkla tutulan wr wr wri writeshowww devam ediyor...

    yeni atanan isveçli sağlık bakanını görmeyen kaldı mı? sanmıyorum ama yine de görevimizi yapalım: http://img.internethaber.com/other/gabriel-wikstrom-3.jpg
    sosyal medyada kadınlarımız çıldırdı. whatsapp numarası yayınlanmış, ekleyen ekleyene diye haberler geliyor. gabrielcim, altı üstü mavi gözlüsün diye ilgi çekiyorsun. sakin ol, bi tarafların kalkmasın hemen. ayrıca hanımlar, bu mudur yani? bunu mu beğendiniz? bu mu yakışıklı? -derken çarpıldım arkadaşlar, ağzım yüzüm yamuldu. amman evde tek başınıza denemeyin.

    bakıyoruz metu sözlük gündeminde neler varmış? "falan filan yerine falan fıstık diyen insan modeli". açmadan bile adım gibi eminim verip veriştirdiğinize. allah iyiliğinizi versin, en büyük derdiniz bu olsun inşallah.

    "13 ekim letonya-türkiye maçı" futbolla aram yok pek, ama maçta güç bela berabere kaldığımızı, ondan önceki maçta da yenildiğimizi biliyorum. fatih terim miydi teknik direktör? teşekkürler, başka sorum yok.

    "espriyi anlamayan kız"
    "sms atarken kelimeleri kısaltmadan yazan kız"

    "solcu kızların çok pis olması"
    "kızların erkeklere çocuk demesi" bak sadece bu sonuncusu gerçek bir tespite benziyor. ama merak etmeyin beyler, belli bir yaştan sonra azalarak bitiyor bu hadise. yalnız o zaman da "herif" oluyorsunuz, haberiniz olsun. çocuk daha iyi bence.

    evet, bu akşamlık da bir writeshow'un sonuna geldik. yayında emeği geçen tepkileri 80'lik dede ayarına gelmiş emektar dizüstü bilgisayarıma ve internet servis sağlayıcıma teşekkür ederim.

    okuyanlara da okumayanlara da... sağolunuz, var olunuz, iyi geceler.
    #94840 Sweeny Todd | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör