kayıt

19 haziran 2014 uruguay İngiltere maçı

  1. 1
    2014 dünya kupası d grubu ikinci maçıdır.

    İki takımın ilk maçlarını şöyle bi bakacak olursak, İngiltere İtalya karşısında mağlup olmuş olsa da aslında maça çok da kötü başlamadı, hatta iyi başladı. sterling ve sturridge ile çok etkili kontra hücumlar yaptı ama İtalya'nın savunma tecrübesi onlara fazla boşluk tanımadı ve İngiltere 60. dakikadan sonra oyundan iyice koptu ve korkunç derecede kötü bir oyun oynadı. ama yine de üst turlar için izleyenlere çok şey vaad etti.

    uruguay'ın ilk maçına bakarsak kosta rika maçı sırasında maçı izleyenler uruguay'ın formasının neden bu kadar dar olduğunu sordu. ama forma dar değil uruguaylı oyuncular göbekliydi. uruguay da İspanya gibi yaklaşık 10 senedir turnuvalara hemen hemen aynı kadroyla çıkıyor takıma taze kanlar monte etmiyor. İspanya'nın başına gelenleri gördük. uruguay'ın dünya kupası elemelerinde ne denli zorlandığını da hesaba katarsak bu grupta 0 çekmeleri hiç de sürpriz olmaz.

    sonuç olarak İngiltere yapacakları hızlı ataklarda İtalya maçının aksine uruguay savunmasının arkasında boşluklar bulacak ve skora gidecektir.

    maça önem kazandıran bir nokta da berabere bitmesi halinde iki takımında gruptan çıkma şansını zora sokacak olması.

    İddaacılar için dip not: İngiltere maçı en az iki farkla kazanır.
    #84823 buburadamutluyum | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör