kayıt

odtü'den nefret etme sebepleri

  1. 30
    (bkz: odtü'nün bugları)
    buraya yazan her güzel insana teşekkür ederim. ben bu nefret edilecek yanları her dile getirip sinir krizleri geçirdiğimde "odtü'den iyisini mi bulacan yea" tepkileriyle karşılaştıkça içime atıp daha da birikiyordum, bu başlık iyi olmuş güzel olmuş. ben de ekleyeyim birkaç şey.
    -melihciğimizin ego otobüslerinin okula girişini engellemesiyle beraber öğrenci olarak belediyeden yararlandığımız tek hak olan aktarma hakkımızın elimizden alınmasıyla sabah daha afyonumuz patlamamış haldeyken semt servisinden inip ringlerde kapı dibinde (kapı tarafından dürtüle dürtüle) gitme şansı verdiği için odtü'ye teşekkür ederiz.
    -odtü bilgisayar mühendisliği bölümü'ne olan sevgi ve saygımı ayrıca sunmak istiyorum. bilgisayarların adı inek, labların adı mera, bölüm de mandıra çaktırmayın.
    -arkadaşlarımızı kapıya kadar gidip almamız gerekmesinden dolayı artık "sakın arkadaşıma geldim deme kütüphaneye geldim de etkinliğe geldim de ama sakın arkadaşıma geldim deme" paniğinde bulunma imkanı sağladığı için odtü'ye bir teşekkür daha.
    şimdilik bu kadar. nefretim dinmişse demekki.
     
  2. tümünü gör