kayıt

sözlük yazarlarının eng101, 102, 211 hocalarına 10 üzerinden verdikleri puanlar

  1. 24
    şahika tarhan: 0, 101 dersini aldım, dönem sonuna doğru (aralarında benimde bulunduğum) derse giden az sayıdaki öğrencilere "bir güzellik" yapacağını söyledi ve cc verdi. yanlış hatırlamıyorsam sınıfta en yüksek notu cb yada bb'ydi. zaten bir sonraki dönem sınıftaki herkes kayıt haftası başka sınıflara gitti ve hocanın sınıfı boş kalmıştı.

    gonca gülen: 8, çok iyi bir hoca herkese aa veriyormuş ancak bana 211 dersinde dd verdi. çünkü sunumları çok erteledik ve bunun neticesinde sunumlar son haftalara kaldı. ben de son hafta hastalandım. raporum vardı ancak son sunumlara fazla hazırlanamadım. son gün puanı yüksek 2 sunum yaptım ve çok düşük puan verdi. netice itibariyle dd aldım işte.

    duygu savaş: 10, gerçekten çok iyi bir hoca. öğrencinin halinden anlar. sabahları mutlaka sütlü çay içer. yanlış hatırlamıyorsam gözünde biraz tik vardı (yanlış hatırlıyor da olabilirim çünkü aradan 3 sene geçti) ancak şunu unutmuyorum şenliklerde essay yazdırmıştı ama bence dört dörtlük bir hoca.

    necla çıkıgil: -10, aman aman kesinlikle uzak durum. 211 dersini irregular dönemde tekrar aldığım için fazla seçeneğim yoktu. bir arkadaşım "iyi hocadır. sunumları zamanında yaparsan iyi not verir" demişti. belki iyi not verebilir ancak inanılmaz derecede disiplin manyağı bir hoca ve kesinlikle taviz vermiyor. 5 puanlık kıytırık bir sunumun olacağı gün statik dersinden sınav vardı ve statik hocasından sınav olduğuna dair imzalı kağıt aldık ancak hoca kabul etmedi ve isterseniz sınava girmeyin ancak sunum yapmak zorundasınız gibisinden pişkin pişkin konuştu. sonuç olarak benimle beraber 3 kişi mağdur olduk. zaten sonrasında hoca bize taktı, diğer 2 kişi dersi bıraktı, ben bırakmadım. hakkımı aramak için bölüm sekreterliğine gittim. olanları anlattım, eğer yazılı kağıt varsa sorun olmaz, make-up tarzı bir sunum yaparsın ben hocayla konuşurum dedi. sonra gittim tekrar sekreterliğe bir sinir bir tavır, anlaşılan bizim hoca sekretere de ayar çekmiş dedim içimden. derken böyle işte, kesinlikle öğrenci canlısı değildir.
    #72177 fenomenon | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör