kayıt

2 ayda metu sözlük'ü ekşi sözlük'ten daha popüler yaparım diyen yazar

  1. 5
    ''bok yeme otur'' diyerek ufaktan azarladıktan sonra dudak bükmesine dayamayıp kulak memesinden öpeceğim yazar kişisidir.

    şu var ki odtü sözlük oluşumunda oldukça geride kalmıştır. ekşi sözlükten sonra akla gelen sözlükler uludağ ve itü'dür nedense. burda bir geri kalmışlık, bir zamanı tutturamamışlık var. misal itü bunu 2004te yaptı. o dönem 5. nesiller nedendir bilmem (aralarında ben de uçtum şahitlerim var) ekşiden bir bir uçuruldular veya hesaplarını sildiler. o arada açılmış olan itü'de yazmaya başladılar. uludağ da bunu 1 yıl kadar sonra yaptı. sonrasında i.ü, 2006nın sonlarında kuruldu. benim de yazarlık yaptığım zaman olan 2007de ortalama 600 başlık oluyordu ki bu zaman zaman 1000 başlığın üstünde idi.

    odtü öğrencisiniz, dersleriniz ağır. kasıyorsunuz, hepinize saygım sonsuz. koca okulda biri doğuştan biri sonradan olma iki orospu dışında hepinizin gözlerinden öperim. ama şu varki cancişler, hocamlar, okulunuzun bir alamet-i farikası olan sözlüğünüze biraz sahip çıkın. zaten hiçbir klonun ekşi'den daha popüler olmak gibi bir iddiası olamaz. kimse de kültür hazinesini genişletmek için bir klonda saatlerini geçirmez. ne bilim olm feysbukta, tivitırda hocamda daha az vakit geçirip bir kaç cümle karalasınız. hem kimse kim olduğunuzu bilmeden ''like'' yapsa fena mı olur amk.
    #40648 kademinay | 13 yıl önce
     
  2. tümünü gör