kayıt

genç bir kadın ve yaşını başını almış kadın arasındaki farklar

  1. 1
    fiziksel anlamda ele alındığında yaşını başını almış ''teyze'' diye nitelendirilen kadınlar, gerek sarkmış göğüsler, gerek hamilelik çatlakları gerekse selülitleri ile geride kalıyor olsa da mental anlamda bir çok genç kızımızın önündedir. hatta bir yontma taş devrindeyken diğeri uzay çağında desek yeridir.

    şöyle ki genç hanımkızlarımız hayata ve cinselliğe bakış açılarıyla erkek cinsine eziyet etmeyi kendilerine görev edinmişlerdir. cinsel anlamda uyarılmak isterler, ama kendileri de eşek gibi farkındadırlar ki kendi durdurulamaz libidoları erkek libidosundan yüksek de olsa her zaman erkekten beklenir sevişme öncesi aktivite. eğer ki bir kızın bıyıkları yok, az çok gideri varsa görülmemiştir ki, arkadaşlarından ev ayarlasın, içki alsın, binbir takla atsın da bir erkekler sevişsin.
    ama görmüş geçirmiş ''mature teyze'' diyesim geldi ama olsun, mature candır, tecrübeli hanımlar öyle mi? tabi ki de değil. erkeğinin kıymetini bilir, isteklerini dile getirmesine gerek yoktur erkeğinin. o anlar.

    ya da bunnu bir diyalogla açıklayayım isterseniz:

    - merhaba ben genç ve güzel bayan, biliyorum sen benimle sevişmek istiyorsun ama önce bana hayran olduğunu belirtmelisin, romantik bir yemek, şarap, rahat bir ev ortamı, hediye, masaj, rahatlatıcı sözler, ben ölü gibi yatsam da iyi bir ön sevişme. vs.
    - bsg ulan.

    - merhaba ben tecrübeli ve olgun kadın. seni kadınlığımla ödüllendirmeye geldim. itaat et ve rahat ol.
    - kurban olurum sana teyze.
    #39169 kademinay | 13 yıl önce
     
  2. tümünü gör