kayıt

inci sözlük

  1. 42
    incidekiler insan değil onlar beyinsiz gelişmemiş mal onlar bilmem ne gibi geyikler çok döner bu sözlük için. bu geyiği yapanlar! siz çok ileridesiniz sanki üstinsan olmuş başıma mk. var tabiki incide de mal mal tipler yok kuşu öldürmüş bilmem napmış ama sanki metusozlukte onu yapacak insan yok? bizler hala daha olamamışız eğer dersek ki onlar hakaret ediyolar da bilmem ne. hala daha özgürlüğün ne olduğunu bilmiyoruz. hiç özgür olmamışız.

    ayrıca beğenmiyosan girme geri zekalı. kimse seni zorla sokmuyo oraya mal misin sen? orda insanlar onu konuşuyorlar. ona bakarsan da git bu işte nur tarikatının insanlarının takıldığı forumlara bak? ordada bana dolu şey salakça geliyo hergün girip de aa bunlar geri zekalı mı diyorum?

    ayrıca mükemmel de şakaları var. bi tv programına "bu devirde herkes hep "ben" der, kimisi gönülden kalender. yaşam dediğin böyle işte, altını şer, incisi ker" diye mail atmak mükemmel bir şaka.

    ayrıca "adam haklı beyler" "ccc reyiz ccc" gibi kalıplar oluşturdu incisözlük. toplumda kimsenin dalga geçemediği ülkücülük olgusuyla tanrı olgusuyla hiç çekinmeden dalga geçtiler. eğlendi herkes. "ccc allah türktür ccc" dedi adamlar. ama sadece gülmek için dediler. siyasi bir mesaj falan yoktu. bütün düşüncelerini çekinmeden söylediler.

    helal olsundur. inci gitmiş yazık olmuş.
    #36615 sondaj | 13 yıl önce
     
  2. tümünü gör