kayıt

harun yahya

  1. 1
    * diyince ilk akla gelenlerden. dini kullanarak rant elde etmeye çalışan bu arkadaş yazdıklarından ve söylediklerinden korkuyo olacak ki kendi adını da kullanamıyo.
    (bkz: adnan oktar) ayrıca sitesindeki videolar süper ötesi adam kendini evrimi yalanlamaya vermiş sanırım maymundan insana dönüşen anismayonun üzerine kocaman kırmızı bir çarpı koyarak evrim teorisinin gerçek olmadığını ispatladığını zannediyor.
    #33570 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  2. 2
    azgın pezevenk, bir de belgeselleri yok mu otur kıçınla gül. ama yok gülemezsin, ağlarsın insanlığın haline.
    #33749 gzmaknc | 13 yıl önce
     
  3. 3
    richard dawkins tarafından james bond filmlerindeki kötü adamlara benzetilen şahıs. "dünyayı yok et butonu"nun en yakışacağı mehdi adayı.

    internet sitesine girilirse, galeri kısmında benzetmenin yerindeliği görülebilir; beyaz ağırlıklı çeşitli takım elbiseler içerisinde son derece iddialı gözlüklerle çektirdiği onlarca fotoğrafla karşılacaksınız inşallah.

    #33945 bollocks | 13 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: adnan oktar ile gece sohbetleri)
    #33947 bollocks | 13 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: kedi canını senin)
    #33948 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  6. 6
    richard dawkins * tarafından itin götüne sokulmuş kimsedir. ama haketmiştir. sen balık avlamak için kullanılan balık zokasını hayvan diye yaratılış atlası adlı kitabına koyarsan dawkins de senle taşşak geçer. hadi koydun ulan kancayı sil photoshopla. bi de alakası olmayan hayvanları bunlar birbirine benziyor hiç değişmemişler o zaman evrim de yok demek adnan oktar davranışıdır. echinodermeta familyasından krinoid (deniz zambağı) fosili ile annelida şubesinden deniz solucanının birbirine benzediğini söyler adnan oktar. ama onlar tamamen farklı. isteselerdi bile daha farklı olamazlardı.
    #33971 sondaj | 13 yıl önce
     
  7. 7
    http://www.harunyahya.tv/harunyahya_live_broadcast.php adresinden yine gerçekleri tüm çıplaklığıyla ortaya koyan hocamızdır.

    kendisinin evrim aldatmacasını bu denli bilimsel bir biçimde çürütmesiyle birlikte ateist kesim galeyana gelmişse de, bu kişiler çamur atmaktan başka bir şey yapamamaktadırlar.

    doğu ergil gibi cübbeli ahmet hoca'nın tedrisatından geçmiş köhne beyinler hocamızın çabalarına gölge düşüremeyeceklerdir inşallah.
    #34111 bollocks | 13 yıl önce
     
  8. 8
    hayatını evrim teorisini cürütmeye, daha dogrusu insanları evrim teorisini cürüttügüne inandırmaya calısarak para kazanmaya adamıs insan. kendisi son yüzyıldaki savasların hepsini sosyal darwinizm'e baglamaktadır, çözüm de yüce allah'ın gönderdigi muhtesem dine sıgınmaktır falan. kimse de demiyor ki aga bu nedir, din yüzünden yüzyıllar boyunca insanlar öldü, savaslar oldu falan diye.

    yine aynı insan, ortama azıcık cesit katmak istemiş olacak ki, osmanlıcı-turancı olmus, bütün islam alemini tek catı altında türklerin toplayacagına falan inanmıstır. savaslardan dem vurup "muhtesem dinimizi yayıyoruz ehehe" seklinde politikaları yüzünden kuruldugu günden yıkılana kadar sürekli savasmıs bir devleti savunmak denyoluk degil de nedir.

    sonuc olarak, ders calısmaktan sıkılıp arada gülmek istediginizde acıp bakın ne sacmalıyor bu adam diye. ses tonu etkileyici ama, hakkını yemeyelim.
    #34116 fingolfin | 13 yıl önce
     
  9. 9
    (bkz: ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca)
    (bkz: inşallah)
    (bkz: maşallah)
    (bkz: hay allah)
    (bkz: eyvallah)
    e
    (bkz: illallah)
    #34119 adamolmamiscocuk | 13 yıl önce
     
  10. 10
    siyasi görüşlerinin ve manevi liderliğinin kıymetini bir takım kişilerin anlayamadığı hocamız. o kişiler tolkien gibi faydasız evrimci gavurların yarattığı hayal alemlerinde yaşamaya devam edebilirler.
    #34123 bollocks | 13 yıl önce
     
  11. 11
    sağolsun kıyametin ne zaman kopacağı konusundada bizi bilgilendirdi.

    http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/adnan-hoca-kiyamet-tarihini-acikladi-haberi-18281

    sitesindeki videolar takip edilesi ayrıca

    http://www.harunyahya.org/tr.m_video_index.php
    #34128 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  12. 12
    zatı muhteremin iddiaları arasında snopp dogg ile britney spears'ın da müslüman olduğu, ayrıca dini bütün müslümanlardan michael jackson'un da müslümanlığını itiraf ettiği için şehit edildiği vardır. *
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=108133829204139&oid=40203553267&comments
    #34966 cakmarolex | 13 yıl önce