kayıt

bir kızın bir erkekten hoşlandığını anlamak

  1. 1
    sanıldığından çok daha kolaydır, hele üçüncü kişiyseniz. bir kız bir erkekle konuşurken gözlerinin içine bakıyor ve bu esnada gözleri parlıyorsa, herkese x gibi davranırken, bir tek ona karşı y ise; bol bol gülüyor ve farkında bile olmadan saçlarıyla oynuyorsa, nasıl duracağını şaşırıyor ağırlık merkezini sürekli değiştiriyorsa vücut diline göre alenen hoşlanıyordur. yine de kadınların birbirlerinin bilinçaltına müdahil olabilmesinden kaynaklı, bir kızın bir erkekten hoşlandığını en iyi başka bir kız anlar. nitekim ona göre programlanmışlardır.
    örneğin şöyle bir şey var: http://www.videojug.com/film/how-can-i-tell-if-she-is-attracted-to-me
    #32472 pamparipampam | 13 yıl önce
     
  2. 2
    beceremediğim şeydir
    galiba hemcinsleri daha anlıyor

    (bkz: beni bırak sen devam et)
    #32478 zoneiw | 13 yıl önce
     
  3. 3
    ya da anlamamak , işte bütün mesele bu.
    #32479 ingilizanahtari | 13 yıl önce
     
  4. 4
    teferruattır. esas mesele yeğeen, senden etkilenmemiş bir kızı etkileyebilmektir. yoksa hoşlanıyorsa onu er ya da geç anlarsın, ha üç gün önce, ha üç gün sonra.. olayın büyük bölümü bitmiş. sen benim dediğimi yapabiliyor musun ondan haber ver, olay bu.
    #32484 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  5. 5
    vücut dilinden kolayca anlaşılır. ayakları erkeğe dönükse, konuşurken erkeğe doğru eğiliyor dokunmak için bahane arıyorsa vesaire vesaire.
    #32504 lala | 13 yıl önce
     
  6. 6
    siktir edip geçebilmektir asıl mesele biraz da onlar çeksin hep biz mi sürünecez.
    #72198 nickimyok | 11 yıl önce
     
  7. 7
    erkekler için zor, kadınlar için kolaydır. erkekler: buyrun gidin bi konuşun, bakın tepki nasıl, bi sinema falan yapın yanlışlıkla eline falan dokunun, hissedersiniz. kızlar: siz zaten napılacağını bilirsiniz.
    #72251 starbuck | 11 yıl önce