kayıt

cüretkar hatun

  1. 1
    ikiye ayrılır:1-görülmeye değer şeyleri olup da onu birtakım giysilerle,dekoltelerle süsleyen göz zevkimizi artıran sanki hepsini göreceğimizi sandığımız anlardaki fake'lere düşüşlerimizi yaşatan hoş bayanlar.2-göz zevkimizin içine eden bi yapısı olduğu halde gelişmiş giyim sektörü teknolojisinin sunduğu düzeltme, toparlama ve kamuflaj yöntemleriyle çekicilik katsayılarını artırmaya çalışan sürrealist bayanlar.
    #32235 petro | 13 yıl önce
     
  2. 2
    senden hoşlandım diyebilen hatundur. bazı şeyler illa erkekten beklenir bu dünyada fakat tersi de mümkündür ve bazen tersi çok güzeldir bu beklentilerin. kalıpların dışına çıkabilen bu hanımlara, 'cüretkar' diyoruz. ayrıca, giyindiği elbisenin giyinmediği kısmıyla adından söz ettiren hanımlara da cüretkar denebilir. bunların ikisinin birleştiği örnek, yeşilçam'da suzan avcı dır.
    #32241 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  3. 3
    dekolte sever, erkeklerce de sevilir hatundur. tabi ki şartlar uygunsa cüretkar olan hatun iyidir, aksi yani şişman, selülitli, yağlı, kıllı, pis bir hatunun cüretkar olması; am göt meme göstermeye çalışması kızlı erkekli tüm insanlığı hayattan soğutmakla kalmaz, intihara sürükler yemin ederim.
    #45537 isinylmz | 13 yıl önce