kayıt

odtü mimarlık

  1. 1
    uykusuz gecelerimin sebebi olan bölüm.
    #31569 pamparipampam | 13 yıl önce
     
  2. 2
    ''not verilmez, alınır'' cümlesinin 'hayat' içinde kullanılıp daha iyi anlaşılması hali. mimarlık fakültesinde aldığınız notu beğenmeyip de itiraz edemezsiniz, jüri zaten f almışsınız da itiraz ediyormuşsunuz gibi davrandığınız yerdir.
    #41511 saderin | 13 yıl önce
     
  3. 3
    sevemedıgım bölümlerden biridir tanıdıgım kadarıyla ögrencılerı bıraz kasıntı ben mımarlık okuyorum havalarındadır.tabıı butun bölüm ıcın söyleyemem ama yıne de sevmedıgım bır bölümdür
    #51885 merwedeviance | 12 yıl önce
     
  4. 4
    böyle zor bölüm olmaz diye ağlatan ama odtüye tekrar girecek olsam tekrar seçeceğim kadar eğlenceli bölümdür kendisi, bazı öğrenciler cidden kasıntıdır lakin hak vermek lazım, hocalar tarafından aşağılanmaktan çocuun ego sıfır olmuştur, dışa karşı bi kendini koruma refleksidir artık bu kasıntılık, elini uzatandan maketimi yırtacak die korkar hale gelmiştir o genç. gözlere morluk, kızlara kalça, erkeklere göbek ve saç dökülmesi, olmayanına gözlük, olanına numara büyümesi, ellerde kesik ve dikiş izleri, boyunda fular, baykuşa olan ilgi artışı, her daim ufak bir eskiz defteryle dolaşma, bir de mekana hacim, malzemeye materyal demek gibi özellikler ekler bu bölüm insana, kaçış yoktur. (çok dolmuşum lan)
    #51905 nefertiti | 12 yıl önce
     
  5. 5
    Nasıl olduğunu çok merak ettiğimdir.
    #92255 the achitect | 10 yıl önce