kayıt

önder sav

  1. 1
    gün itibariyle chp nin eski genel sekreteri.
    #31394 kundi | 14 yıl önce
     
  2. 2
    "dünyada ve türkiye’de bir tek parti vardır. o da cumhuriyet halk partisidir.istediği kadar yeni desin, chp, mustafa kemal’in kurduğu chp’dir." açıklamasıyla ne olduğunu belli etmiş siyasetçidir. sonra neymiş chp ilericiymiş neymiş benim ilericilik algım neymiş, yıllardır taptığınız adama bakın hele.
    he bu arada eki: "dünyada ve türkiye'de tek bir adam vardır. o da mustafa kemaldir. istediğiniz kadar atatürk deyin, ilerici deyin mustafa kemal zübeyde hanımın doğurduğu mustafa, matematikçinin adını koyduğu kemal'dir." aha bu da sizsiniz. saygılar. özlettim kendimi, arayı kapayalım.
    #31396 kundi | 14 yıl önce
     
  3. 3
    akıllara gelen soru: önder sav dönen koltuğundan sallanan koltuğuna nasıl adapte olacak?
    #31398 kundi | 14 yıl önce
     
  4. 4
    tanım: yılların chp'li siyasetçisi.

    önder sav başlığı altında atatürk'ten bahsetmek ne kadar saçmaysa, burda foruma yazar gibi üstteki entry'ye yorum yazmak da en fazla o kadar saçma olabilir. bir de yumuşatma için saygılar diyerek entry yumuşamıyor, sulanıyor. zira bu saygılar ifadesi entry içindeki saygısızlığı eksiltmiyor. bahsi geçen atatürk hitler gibi katliam da yapmamış ki arkasından (kim olursa olsun ölen birinin arkasından kötü konuşulmaması gerektiği gibi bir inancımız varken) böyle ifadeler de ayrıca kendi içinde çelişmeye ve saçmalaşmaya neden oluyor.

    *
    #31402 adamolmamiscocuk | 14 yıl önce
     
  5. 5
    tanım:"dünyada ve türkiye’de bir tek parti vardır. o da cumhuriyet halk partisidir.istediği kadar yeni desin, chp, mustafa kemal’in kurduğu chp’dir." sözünü söylemiş siyasetçidir.
    analizi: mustafa kemalin değişmeyen, devrilmeyen, sert ideolojisi (diyelim)nin gericiliğini ve tarihe karışmışlığını kurduğu parti üzerinden örneklendirerek önder sav kendisi söylemiştir. ha bununla övünmüştür o ayrı ancak dediği şeye katılıyorum vardığımız sonuçlar farklı olsa da.
    onu bunu geçin de önder sav geldiğinde chp hep dutluktu zaten.

    *
    #31403 kundi | 14 yıl önce
     
  6. 6
    baykal yerine kılıçdaroğlu nu desteklediği seçimlerde, 'herkes zamanı gelince görevi bırakmalıdır, gidecektir, gitmelidir' tarzı bir laf etmişti. şimdi başkan onun yerine başka bir genel sekreter atadı, ama kendisi gitmek istemiyor. niçin? çünkü yaş 73, daha zamanı gelmedi. ayrıca, önder sav herkes mi canım? allah allah.
    #31412 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce