kayıt

bekareti çağdışı olarak tanımlamak

  1. 1
    vay arkadaş ya millet buna takmış neymiş bekaret çağdışılıkmış da cartmış da curtmuş da... tamam arkadaş siz evlenin tecrübeli(!) hatunlarla. hem daha iyi bakireler de bize kalır.

    eksile başgan
    #30376 swedish hearts | 14 yıl önce
     
  2. 2
    bu çağ dışı tanımlayanlar, tutarlı davranıp bunu hayatları boyunca böyle kabul ediyorlarsa tamamdır. sorun yoktur. ama çağ dışı beyinli olan kişi ise evlenene kadar bekareti çağ dışı tanımlayıp, istediği haltı yer, sonra evlenirken bekaret isterse tedavisi de mümkün değildir, ıslah olasıdır. nufusa geçirilmemelidir.
    #30379 adamolmamiscocuk | 14 yıl önce
     
  3. 3
    bekareti olupta evlenene kadar afedersiniz her boku yemiş kızla evlenmekten kaçmaktır sadece.
    #30572 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  4. 4
    önemli olan zihinlerdeki bekarettir diye düşünen zihniyettir kesinlikle. gerisi teferruattır.
    #30576 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  5. 5
    bekareti çağdışı olarak algılamak ne kadar saçmaysa çağın bir gereği olarak algılamak o kadar saçmadır. ne alakası var lan çağ ile!? ha illa tarafları belirleyip dövüşmek istiyoruz diyorsanız, başka konular açın.

    rica ederim...
    #30590 ingilizanahtari | 14 yıl önce
     
  6. 6
    kesinlikle çağ dışı değildir, ama çağın gerekliliği de değildir. mantıklı düşünüldüğünde erkek kadında bekaret arıyorsa, kadının da erkeğin bekaretini önemsemesi gayet doğaldır. ama gelin görün ki erkeğin her pozisyonu denemeye, her kıza potansiyel gözüyle bakma hakkı varken, kadının dürtülerini yaşaması resmen yasaklanmıştır. şahsi fikrime gelecek olursam bakire olmayan kıza orospu gözüyle bakmam, böyle bir şeye hakkım yoktur çünkü, kızcağız sevmiştir, güvenmiştir, sevişmiştir. lakin birlikte olduğum kızın bakire olması, kadın ve erkeğin yaşayabileceği en özel şeyi ilk defa benimle yaşayacak olması beni mutlu edecek birşeydir. tabiki bakire değilse de ayrılık nedeni olamaz.*

    sonuç: kız bakire değil diye orospu diyenin nöronlarını seveyim.*
    #30593 chronzon | 14 yıl önce
     
  7. 7
    (bkz: kime göre neye göre)*
     
  8. 8
    yanlıştır, kendi yanlışlarına mazeret bulmak için başkalarını boklamaktan başka birşey değildir, bu yüzden 2 kere yanlıştır...
    #39348 tark | 13 yıl önce
     
  9. 9
    (bkz: bedenin bakire olması mühim değil yeter ki ruh orospu olmasın)
    #39512 kademinay | 13 yıl önce
     
  10. 10
    bana vermiyorsa kimseye vermesin durumunun tam tersidir.
    #39550 dozy | 13 yıl önce