kayıt

hamamböceği

  1. 1
    entomofobi si olanların görmeye dayanamadığı iğrenç yaratık..

    9 saat boyunca kafasız yaşadığı hakkında rivayetler var..

    ukde: isinylmz
    #27236 mt2atakan | 14 yıl önce
     
  2. 2
    karanlıkta ortaya çıkıp gezinen, siyah, iri, çoğaldıkça çoğalabilen, sevilmeyen bir böcek cinsi
    #27285 adamolmamiscocuk | 14 yıl önce
     
  3. 3
    halk arasinda kara fatma olarak bilinen radyasyona kallavi derecede dayanikli her turlu zorlu kasula uyum saglayabilen eklembacakli.
    kafasi kopup yasama hadisesi butun eklem bacaklilarda gorulen bi hadisedir cunku memelilerde beyinde oldugu gibi butun yasam fonksiyonlari bir merkezde toplanmamis sirt cizgisi boyunca sinir dugumlerine dagilmistir.
    #27300 kutsal kereste | 14 yıl önce
     
  4. 4
    yılanı,kertenkeleyi elleyebiliyorum ,gel gelelim ki bu hayvan söz konusu olunca merdivenlerden yukarı çıkamıyorum. iğrenç bir yaratıktır ama velakin sayın seyirciler her geçen gün ünlülerin ün katıyor bu hayvanlar. Benden uzak olsun da nerde olursa olsun tek derdim.
     
  5. 5
    zararsız ve zehirsiz olmasına rağmen korktuğum bir havyandır. gerçi böcek ve çokayaklıgiller familyasından olan her canlı türünden korkuyorum ama hamamböceği yani eöömm, yazarken bile içim bir hoş oldu mna koyum ya.
    #61629 stfu | 11 yıl önce
     
  6. 6
    nükleer saldırı dahi olsa umursamayacak yapıya ve hayat tarzına sahip olan hayvandır..
    #61652 respector | 11 yıl önce
     
  7. 7
    roboroach diye bir çizgi film vardı zamanında, iki hamamböceği kardeşin maceraları falan vardı. *
     
  8. 8
    hakkında bu kadar entry girilince öldü sandığım böcek.

    ölür mü orospu çocuğu öyle hemen, başını kessen yine dolanıyor ortalarda. atom bombası olsa umrunda değil herifin. tam bir baş belası.
    #61674 stfu | 11 yıl önce
     
  9. 9
    radyasyona dayanıklıymış, yüksek ısıya bana mısın demiyormuş, soğukta hahayt bu bana koymaz diyormuş, kafası koptuktan sonra 60 gün yaşıyormuş ama terliği bi koyuyorsun ölüyor. Böyle saçma bir yaratık işte.
    #71969 materialist | 11 yıl önce
     
  10. 10
    terliği bi koyunca ölen ancak yumurtalarını da dört bir yana saçarak gider ayak ağır intikam alan bir yaratıktır kendisi. sonra yavrularıyla yüz göz olursunuz benden söylemesi. ölmesi bile ayrı problem pezevengin. önce altına kağıt selpak falan koyacan sonra kaçmadan selpağı kapatıp terliği yapıştırıcan. bildiğin kefenliyoruz şerefsizi. çok zahmetli iş lan fıldır fıldır yerinde de durmuyo ki ipne. işini profesyonel yapmazsan bunlardan kurtulmak zor. öyle ölüsünü ortalarda falan da bırakmamak lazım üç beş tanesi gelip götürüyo. ilk gördüğümde böceğe bak amk cenazeyi bile kaldırıyolar dedim de yemeye götürüyomuş ipneler sonradan öğrendik. ne buldu yiyolar, betonu yer mi bi böcek amk ahan da bu yiyo işte. öyle ilaçlamayla falan da başa çıkamazsınız. koloni bunlar hangi birini öldürecen.tek çözüm çıktıkları yerleri itinayla kapatmak evde herhangi bir delik bırakmamak. yalnız öyle her şeyle de kapatılmaz o delikler cerenit köpük alıp sıkıcan, asbest içerdiği için yiyince ölüyomuş pezolar.

    not 1 : iş bu entry uyarı ve tavsiye niteliği taşımaktadır.
    not 2 : evet çok çektik.
    #72018 kamikaze | 11 yıl önce