kayıt

gökhan zan

  1. 1
    1981 doğumlu stoper oyuncusu. 2009 sezonunda beşiktaş'tan galatasaray'a transfer olmuştur. İstikrarlı olarak sakatlanmaktadır *
    #26347 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  2. 2
    antremanlarda takımın geri kalanından ayrı çalışmaktadır hep kimi zaman baros kimi zaman arda kimi zamanda pino sakatlanarak onunla beraber çalışırlar ama gökhan zan hep fizyoterapist eşliğinde çıkıyor antremanlara parasından biraz kesip kendisine bir fizyoterapist almasını ve maçlara da onunla çıkmasını öneriyorum kendisine.
    #35680 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  3. 3
    acıbadem'e tarihinin zararını tattıran,hatta bu gerekçeyle galatasarayla olan sponsorluk anlaşmasının iptaline sebep olan futbolcu
    #35752 uefmueket | 13 yıl önce
     
  4. 4
    schalke 04 - galatasaray maçında kantinde 50-60 kişilik bir kalabalıkla maç izlerken semih kaya'nın oyundan çıkmasıyla kalabalıktan geldi yine tipini siktiğim seslerinin yükselmesine neden olan futbolcu. pek bir şaşkın, panik.
    #63475 rulokat | 11 yıl önce
     
  5. 5
    antakyalı olduğunu duymuştum. gökhan cam olarak da bilinir. böyle denmesinin sebebi de çok sık ve uzun süreli sakatlıklar yaşamasıdır.
    #63633 cimento | 11 yıl önce
     
  6. 6
    Bu adamın yararlı olduğu tek yer fm (Football manager), bi tek orada ise yarıyor, yoksa hep bosa masraf. Bu adamı tedavi için harcanan parayla sağlık okulu kurulurdu.
    #63635 glorfindel | 11 yıl önce
     
  7. 7
    yarın real madrid'e karşı forma giyecek, muhtemelen bizleri rezil kepaze edecek futbolcu, cam adam. allah bizlere sabır versin.
    #63660 bobigeloglum | 11 yıl önce
     
  8. 8
    bir fenerbahçeli olarak kendisinin son zamanlardaki mücadelesini oldukça beğendiğim galatasaray yedeği.
    yedek olmasına, uzun ve sıkıntılı kronik sakatlık dönemlerine rağmen ayakta kalabildi ve görev verildiği zamanlar en azından iyi niyetle görevini yapmaya çalıştı.
    ilk maçta alınan 3-0'lık yenilginin rövanşında 3 gol 3 asist ile oynayacak hali yok. ayrıca galatasaray kendisini beşiktaş'tan aldığı zaman da kronik sakatlık durumunu biliyordu. ama geldiğinden beri beklenenin üzerinde bir performans sergilediğini de unutmamak gerek.

    bir de, sanırım kendisinin yaşam öyküsünü okumuştum bir röportajında, sanırım kendisi hakkındaki bu düşüncelerim biraz da bundan kaynaklı.
    #63663 stfu | 11 yıl önce