kayıt

bu bizim şarkımız olsun mu

  1. 1
    çitlenbik çiftlerin, çitlenbik repliğidir.birlikteliğe ortak yanlar katmak amacıyla yapılan pek çok hamleden sadece biridir.bizim ağacımız, bizim mekanımız...*
    #25357 whoisthedoctor | 14 yıl önce
     
  2. 2
    bu fenomenin büyümesinde "çocuklar duymasın" dizisi de etkili olmadı değil.tam popüler döneminde(ortalama 10 türk insanının 8i izlerdi bu diziyi) haluk'la meltem tam tartışıyor falan çocuklar birden zerrin özer'in bir şarkısını* açıyorlar ve ta ta barışma sahnesi.*
    #25360 whoisthedoctor | 14 yıl önce
     
  3. 3
    ya niye insanlar ilişkilerini tek bi şarkıyla sınırlandırırlar. bir de insanoğlu sıkılgan bi varlık. o kadar çok dinleyince sıkılıverenler oluyor. onları da düşünelim değil mü. İmdi üreg yırtılür.
    #25361 adamolmamiscocuk | 14 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: hıncal uluç sendromu)**
    #25364 optican prime | 14 yıl önce
     
  5. 5
    aşıkların sevdiği şarkıları birbirlerine kabul ettirmeye çalıştığı sözdür. bir bakarsınız şarkımız, şarkılarımız olmuş; şarkılarımız albüm olmuş. sonra ne mi olur? şarkılara yazık olur.
    #25375 ottomansaint | 14 yıl önce
     
  6. 6
    özel zamanları, kişileri, anıları, durumları...hatırlatan en iyi yollardan biridir. onu ilk gördüğünüz ya da öptüğünüz zamanı bir şarkıyla süsler ya da bir şarkıya benzetirseniz; siz ayrılırsınız ama şarkı peşinizi bırakmaz. bir yerde duyarsınız ve bir anda görüntü gözlerinizin önünde belirir. melodi kadar etkili, hatta daha etkili olan yol ise kokudur. her insanın kendine özgü olan kokusundan değil, düzenli olarak sıktığı bir parfüm veya şampuanın kokusundan bahsediyorum. aylar, seneler geçer ve bir gün yanınızdan biri geçip gittiğinde derin bir nefes alırsınız burundan, evet o kokuyu hatırlamışsınızdır. (bkz: bu bizim kokumuz olsun mu )
    #88139 dreamer | 10 yıl önce
     
  7. 7
    yollar ayrıldıktan sonra bile, geçmiş güzel günleri teker teker hatırlamanızı sağlar o şarkı. zaten sıradan bir şarkı değildir, sizi anlattığı için sizin şarkınızdır.
    belki siz değil de o'dur şarkıyı ilk kez dinleyip bu bizim şarkımız olsun mu diyen. eğer öyleyse, şarkıyı her dinleyişinizde o'nu daha derinden hatırlarsınız. şarkıda ikinizi görüp notalarda sevginizi ölümsüzleştirmek için dinlemenizi heyecanla istemiştir çünkü.
    #88145 mechanil | 10 yıl önce
     
  8. 8
    erkin koray geldi bu seneki şenliklere. manitayla kavgalıyız aklım onda iki üç arkadaş içiyoruz baya döndüm kendi etrafımda, dünya da benim etrafımda bir turladı vesselam. İçiyorum, erkin baba söylüyor. İçiyorum, sözler daha anlamlı oluyo. Aklımdan da geçiyo kızla kesin ayrılıcaz, biticek falan filan. Mesaj geldi, özür diliyo benden de bekliyor. Tam yazıcam, tamam lan diycem hadi atlatalım şu durumu. Erkin baba inan'ı söylemeye başladı. İnan lan... bizim şarkımız olsun mu dedim. Benim de çok sevdiğim bir şarkı dedi ya da öyle bir şey. Bir hafta sonra ayrıldık
    #88286 mavistiridye | 10 yıl önce