kayıt

birine seni seviyorum diyememek

  1. 5
    içinizden gelmiyordur;sizin için ''o'' değildir ;bu cümlenin özel olduğunu biliyor ve öyle kalmasını da istiyorsunuzdur ve ona yakıştıramıyorsunuzdur içten içe belki.olamaz mı?olabilir.*
    #24159 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  2. 4
    aşağı yukarı her sevdada başa gelen bir olaydır. farkı ise bunu herkesin yaşamamasıdır. kimisi gider çatır çatır hissini paylaşır, mesele neticelenir ya da neticelenmez. ama bahsi geçen durumda olumsuz karşılanacağını düşünmek insanı "seni seviyorum" dememeye sevk eder.
    #24155 vuzehur | 14 yıl önce
     
  3. 3
    yapı meselesidir.. istesenizde çıkmaz ağzınızdan.. bilirsiniz her mesajın sonu seni seviyorumla bitecek bağlanmalar olacak en kötüsü de iş ciddiye binecek.. hak edene söylemek lazım sadece..
    #24153 duman | 14 yıl önce
     
  4. 2
    kişinin sevgilisi de ben de seni seviyorum demeyecekse daha dogrusu kisi bunu biliyorsa cok daha zordur...o yüzden ask zor bir sanattır sözlük
    #24152 optican prime | 14 yıl önce
     
  5. 1
    birisinden hoşlanıyorsundur, gözünün içine bakıyor, yaklaşmak için çaba harcıyorsundur o da bunun farkındadır hatta senin gözlerinin içine bile bakar ama sadece utangaçlığından dolayı onla tanışamadığını görmez ilgilenmiyor bile sanar sense için için hoşlanıyor, kendi kendine her seferinde bugün olacak diyor ama her seferinde kendine mağlup oluyorsundur gel zaman git zaman ızdıraba dönüşür bu olay belkide saplantıya ve en sonunda yollarınız ayrılır bir daha hiç görmeyeceğini bile bile ayaklarını sürüyerek yürürsün evinin yollarını. düşünürsün ulan ben ne biçim adamım diye için içini yer. 1 hafta sonra karşılaşırsın bir alış veriş merkezinde cesaretini toplayıp yanına gitmeyi kafana koyarsın ama bir başkası yapmıştır zaten senin cesaretsizliğin bir başkasının sevgisi olmuştur ama böyle olmamalıydı derken göz göze gelirsiniz ve gözlerdeki o acımayı görürsün "geç kaldın"
    #24148 zoneiw | 14 yıl önce