kayıt

gerçek kesit

  1. 1
    bursa da bir yerel kanal olan flash tv için çekilen ve absürdlükleriyle ülke çapında meşhur olan dizi- program. gerçek hayattan acı olayların canlandırılmaya çalışıldığı bu programda başroldeki sarıbıyık lakaplı oyuncunun jestleri,mimikleri ve kanlı sahneleri çekmek için kullanılan ketçap, programı meşhur etmiştir.
    #23249 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  2. 2
    Şahan gökbakar tarafından "kesit Ötesi" adıyla mükemmel biçimde dalga geçilen program.
    #23273 fetolover | 14 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: kesit ötesi)
    #23308 optican prime | 14 yıl önce
     
  4. 4
    bir aralar perihan savaş'ın sunuculuğunu yaptığı flash tv programı.oyunculuklarıylaa bu kadar da kötü olunmaz ki dedirtirdi vakti zamanında.
    #38276 j0hnc0nstantine | 13 yıl önce
     
  5. 5
    buyuk annemin küçükken onlarda kaldığımda izlettiği beşinci boyut gibi stv dizileri 1, gerçek kesit 2. bunlar kararttı benim çocukluğumu. bursa'da ilkokuldayken zaten bursalı olan sarı bıyık okulumuza gelip kendi başına çocuk tiyatrosu yaptığında altıma edecektim, o saatlere kadar oturup gerçek kesit izleyen tek çocuk sanırım bendim ve benden başka herkes eğlenmişti tiyatroda. yıllar sonra denk geldikçe tvde izledim, oyunculuklar berbat da olsa müzikler hakikaten güzelmiş. hatta hala açıp kaleci saçlı adam, deli mestan gibi kısa kesitleri izlemek eğlendirici. ki deli mestan oldukça özgün bir vampir hikayesidir.

    ama yine de cehennem korkusunu beyne yerleştiren stv dizileri kadar acımasız olamaz..
    #102229 dark matter | 8 yıl önce
     
  6. 6
    kemik kitlesini oluşturmuş eski bir oluşum. şu ara facebook grubu oldukça aktif ve insanlar her ayrıntıdan zevk alıyor. bu anlamda bana umut sarıkaya'yı hatırlatıyor diyebilirim. merak edenler için:

    fesbuk grubu: https://www.facebook.com/groups/gercek.kesit.93

    yalnızlık temalı mükemmel bir bölümü: https://www.youtube.com/watch?v=IeLP5F65Hgo

    bu da yengeli bir bölümü: https://www.youtube.com/watch?v=dJnz5vyyIOI