kayıt

the man from earth

  1. 1
    14.000 yıldır hayatta olduğunu iddia eden bir adam ile bir kaç üst düzey bilim insanının girdiği diyologları konu edinen film. derinliği olan filmleri sevenler için izlenmesi gereken bir filmdir. filmlerden hareket bekleyenler hiç bulaşmasınlar zira tüm film bir odada geçiyor. türkçeye dünyadan ismiyle çevrilmiştir.
    #21210 thu | 14 yıl önce
     
  2. 2
    az bütçeyle çekilen mükemmel ötesi filmlerden. diyalogları yazanlara hayran olmamak elde değil ayrıca türkçeye dünyalı ismiyle çevrilmiştir.
    #23578 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  3. 3
    güzel ve izlenesi bir film olsa da kanımca bir çok dine mantıksal bir açıklama getirirken müslümanlığa deyinilmemesi kurguda boşluk yaratmıştır.
    #34911 gzmaknc | 13 yıl önce
     
  4. 4
    ekşi´deki entrylere kızgın olmamla birlikte filmin aslında ne demeye çalıştığı, gayet başarılı olmasıyla alakalı yardırasım var ancak izleyin, anlayın gibi basit bir tavsiyeden öteye gitmiyorum. güzel film, düşündürüyor.
    #34912 isinylmz | 13 yıl önce
     
  5. 5
    tahminen yüz liralık bir maliyetle çekimleri tamamlanmış olan filmdir.
    #34962 lilith | 13 yıl önce
     
  6. 6
    tek bir mekan , sınırlı sayıda oyuncu ile ortaya çıkabilcek en iyi bilim -kurgu filmlerinden biri . oldman'in tarih öncesi çağlarda mağrada yaşayan bir cro-mangon'dan tarih profesörü olana dek yaşamını kendi ağzından anlattığı filmdir. filmi izledikten sonra ''gerçekten böyleyse ?'' sorgulaması çoğu kişi tarafından yapılmıştır .