kayıt

fuck buddy

  1. 5
    iki insanın içinde bulunduğu son derece mantıklı durum. şimdi diyeceksin ki niye? anlatayım. malumunuz sex fizyolojik bir ihtiyaçtır. fakat aşk öyle değildir. bundan dolayıdır ki bir insanın sex yapmak için aşık olmayı beklemesi kadar saçma bir şey yok. iki tane aşık olmayan hatta belki de olamayan insan fizoyolojik ihtiyaçlarını gidermek için birbirleriyle sevişirler. bir nevi mutualist yaşam tarzı yani. evlenmeden cinsel ilişkiye girmenin ayıp, günah olarak görüldüğü bizim toplumumuzda böyle bir duruma nadir olarak rastlanır. lakin insanlar cinselliklerini aşkmış evlilikmiş diye kısıtlamadan özgürce yaşamaya başladıklarında daha sağlıklı bir toplumda yaşıyor olacağız. bu bakımdan insanların fuck buddy olması toplumun gelişimi açısından da önemlidir. ha aşık olduğun biriyle yaptığın sex sıradan biriyle yaptığın sexe göre çok başka bir haz verir. orası ayrı.
    #62973 galaxi90 | 11 yıl önce
     
  2. 7
    bir çok insanın, bir çok çiftin içerisinde bulunduğu ilişki türü

    böyle ağzı dolu dolu "fakk badi" diyince biraz ağır geliyor tabi, hem kimse kolay kolay kabul etmiyor da zaten, aşk diyor kendisine.

    oysa aşk ve cinsellik pek çok ortaklık barındırmasına rağmen elbette ki farklı şeylerdir.

    #62975 stfu | 11 yıl önce
     
  3. 9
    ismi fuck buddy olur ta ki taraflardan biri diğerine aşık olup sevgili ayağı çekinceye kadar.(bkz: fuck buddy ayağı göt ayağı)
    #63273 mtclk1903 | 11 yıl önce
     
  4. 6
    modernizmin getirdiği ahlaki bozukluklardan bir diğeridir. tamamen mutualist bir ilişkiye dayanmaktadır.
    #62974 birgaripmakinaci | 11 yıl önce
     
  5. 12
    hakkında en fazla atıp tutulan kavramdır diye düşünüyorum. nedense herkes koskoca bir hayatı fakbadilerin arasında geçirmiş takliti yapmayı çok sever.
    #63648 vaniable | 11 yıl önce
     
  6. 13
    yalandır, olmaz öyle şey. sevişmek kanımca az da olsa duygusal bağ gerektirir, o duygusal bağ da giderek büyür, böylece fuck buddylik de bir nevi git gide yalan olur.
    #63683 changeishard | 11 yıl önce
     
  7. 3
    sevgili olmayı beceremeyip yatakta müthiş olan çiftlerin ayrıldıktan sonra oldukları olay..
    #20732 duman | 14 yıl önce
     
  8. 1
    ilişki yaşamayıp sadece seks yapan iki insanın birbirine verdiği ad.
    #20704 gzmaknc | 14 yıl önce