kayıt

yahudi

  1. 1
    üç ilahi dinden biri olan musevilik'e inanan kişiye verilen ad.
    (bkz: musevi)
    #18603 burocknroll | 14 yıl önce
     
  2. 2
    sözüm meclisten dışarı.. hemen hemen hepsinin faşist oluğu ırkçı olduğu komplolar kurduğu bir gerçektir türkiyenin bu günleri görmesinin tek nedenidir..
    #27519 mt2atakan | 14 yıl önce
     
  3. 3
    yahudilik tahrip olduğundan beri , aynı zamanda bir ırk olarak ta devam etmektedir. çünkü tahrip olmuş bu inanca göre bir yahudi ancak 2 yahudinin birleşmesiyle ortaya çıkmaktadır. güzel bir ırktırlar. ayrıca genetik hastalıkların en çok görüldüğü ırktır. bunun sebebi de az önce bahsettiğim sürekli birbirleri arasında evlilik kurmalarıdır.

    yahudilerle ilgili bilinen en büyük yanlış , her yahudinin lanetli oluşudur. bu durum kesinlikle doğru değildir. lanetli olanlar ; kabalistik eklere inanan ve yahudilik dini politikasını siyonizm olarak belirlemiş kimselerdir. bugün israil'in politikalarını kınayan bir çok yahudi olduğu gibi , islam dinini seçen de çok yahudi vardır.

    bu güzel durumlar bulunmaktayken , yapılan en büyük yanlış ta yukarıda bahsettiğim yanlış'ın uygulanmasıdır. çünkü siyonizm kan ve nefretle beslenen bir ideolojidir. bu yanlışın uygulanması , yahudileri siyonizme itmekten başka hiçbir işe yaramayacaktır. bunun sonucu da günümüzde gördüğümüz gibi oldukça olumsuz ve üzücü olmaktadır.
    #27970 jeune ottoman | 14 yıl önce
     
  4. 4
    amerikan kölesidir, dünyanın başına beladır.