kayıt

eski sevgiliye söylenmek istenen sözler

  1. 43
    çok üşengeç biriydin. maalesef.
    #104558 papatyabahari | 5 yıl önce
     
  2. 42
    No, no, no.... Platonik takilmak cok pis bir seydir. Siz farketmezsiniz, inanilmaz zevkli gelir cunku bir insanla tanismak bile bazen cok zordur, yorucudur. Fakat bu olayin psikopatlastiran kotu bir yani da var. Olur da takinti haline getirirseniz, bir gun o takintiniz gerceklesirse, sonra ondan bir de nefret ederseniz... Gecmis olsun diyorum...
    Eger illa platonik takilacagim diyorsaniz kendinize sure taniyin. Mesela birini sectiniz mi , 2 ay diyin sonra baska birine atlayin filan.

    Ama tabi en temizi sevebilecegin biriyle beraberlik. Karsilikli tabi. Duzenli seks var bir kere olm daha ne istiyonuz...
    #104414 feminist as fuck | 7 yıl önce
     
  3. 41
    işte bu yüzden abuk sabuk insanlara zaman ayırıp hayal kırıklığına uğramaktansa platonik takılmak daha güzel. Kafanda bir şeyler yüklüyorsun o kişiye, ama uzun vadede gerçekte alakası olmadığını anlayınca yavaş yavaş bitiyor. İlişki olduğunda gerçekten söylenen sözler ve yaşanmış bir şeyler olduğu için hep söyleyeceğin son bir şey, içinden atamadığın bir sıkıntı kalıyor. Platonikken ise söylemek istediğin şeyler varsa bile bir önemi yok, çünkü hepsi kafanda olup bitiyor. Bunu kavradıktan sonra* geçiyor zaten. Eski sevgililerin aksine ben hiç platonik olarak sevdiği kişiyi** nefretle ananı görmedim, gülünesi bir şey olarak kalıyor atlatma sürecinden sonra. ne güzel tertemiz iş...

    edit: iki ay mı.. iki ay daha o işin platonik hale gelme süreci. daha neleri var... eh karşılıklı tabii iyidir hoştur da her zaman olmuyor ne yazık ki.*
    #104413 dark matter | 7 yıl önce
     
  4. 40
    sevgilimin kankisi benim de kankimdir bakış açısıyla her muhabbetlerine dahil olmaya çalıştığın arkadaşlarım seni hiçbir zaman sevmediler, kız muhabbeti sana uygun değildi ama anlatamadım, buna yapabileceğim bişey yoktu, üzgünüm.
    Bir odtü fanı olarak, twitterdan okuluma bok atmaya devam ettiğini görürsem fırsatını bulduğum yerde çok kötü çemkiricem artık kendimi tutamıyorum, hassas noktam bu.
    Olur da bir şekilde bunu okursan şunu da bilmeni isterim ki yaptığın bazı şeylere hala çok çok sinirli de olsam, dürüst olmak gerekirse seninle olduğumuz zamanın bir kısmında inanılmaz mutluydum. Ve yine dürüst olmak gerekirse nasıl mutluymuşum hiç anlamıyorum lan çok enteresan.
    #104412 calculuss | 7 yıl önce
     
  5. 39
    su ana kadar aldattigim ilk insansin. bundan 1 saniye bile pisman olmadim. iyi ki hayatima girdin ve seni aldattim.

    ve iyi ki beni melek gibi hatirliyosun.
     
  6. 38
    Şu an rastlasam kesinlikle napmaya çalışıyosun lan amınakoduğumun iti diyeceğini tahmin ettiğim için onu görürsem kahrolsun pkk diye bağırarak onu linç ettirmeyi planlıyorum.
    #97568 ismail abi | 9 yıl önce
     
  7. 37
    "sorun bende değil sendeymiş."tir
    #97564 dadada | 9 yıl önce
     
  8. 36
    sevgilim seninle konusmamdan rahatsiz oluyordur. once kizarirlar, sonra kaptirdik guzel kizi diye uzulup, ardindan aman s.ktir et deyip hayatlarina devam ederler.
    #97554 morcoraplikedi | 9 yıl önce
     
  9. 35
    grup vitaminden aşığın şiirini okumak

    http://www.youtube.com/watch?v=MIcfK3SDrNM
    #87968 enik | 10 yıl önce
     
  10. 34
    adamı imandan çıkardın. *
    #87881 nihil | 10 yıl önce
     
  11. 33
    Sonunda si.masaydin hala arkadas olabilirdik.
    #87589 morcoraplikedi | 10 yıl önce
     
  12. 32
    hala özlüyorum belki, hala seviyorum hatta. üstünden kaç yıl geçtiği umrumda değil. ben seni kafamda bitiremedikçe böyle devam edecek bu olay. senin kadar umursamaz olmadığım için başaramadım senin kadar kolay unutmayı. gel desen gelirim belki içten içe sonunu bilsem de. ne zaman direnebildim ki zaten sana? karşımda dur ve gülümse. bana sadece bu yeter, hep yetti.
    #87581 kriptografist | 10 yıl önce
     
  13. 31
    ne desem boş zaten söylemek istediklerimi anlasa eski olmazdı * ama ben yine de ona diyorum ki sebebi neydi ki * *
    #87547 kim ki | 10 yıl önce
     
  14. 30
    fotoğrafına denk gelince yatağın kenarına kusmak istiyorum. canım sıkılıp da last seen taraması yaparken her defasında online olduğunu gördüğümde 'yine kime ne saçmalıyon allahın salağı' diyorum, biliyorum liseliler gibi bikbik yazışmayı çok seviyosun. ha bu arada önerdiğin dizilerin hiçbirini izlemeyeceğim. her şarkıyı da seviyorsun be sen, her şarkı sevilmez ki. ay sanırım senden nefret ediyorum.
    #87176 ilgimicekmedi | 10 yıl önce
     
  15. 29
    arkadaş kalabiliriz bence.
    #87010 ysminc | 10 yıl önce