kayıt

eski sevgiliye söylenmek istenen sözler

  1. 16
    olan biten her şeye rağmen onca güzel geçen gün için teşekkür ederim.
    #39453 burocknroll | 13 yıl önce
     
  2. 17
    her şey yalan mıydı?
    #60639 dreamer | 11 yıl önce
     
  3. 18
    bok gibi giyiniyodun
    #60640 kikikismi | 11 yıl önce
     
  4. 19
    "haklıymışsın; gözlerim baya bozuk, zevkim de çok kötüymüş ama söz konusu sen olunca."

    bir de

    "durmak yok 31e devam." zira bugüne kadar kendisiyle ben kadar ilgilenen, sevgi gösteren olmadığından; azına da kanaat etmeyecektir, hani ömrünün sonuna kadar tabi olmaz da uzun süre sap sap dolaşacağına eminim.
    #60651 eksili pilav | 11 yıl önce
     
  5. 20
    "senin ben ta a..." (i)

    "nabıon la gerizekalı" (i)

    Bir de sözlerle anlatılmaz, o küçük ağzının üstüne zıbam diye bir yumruk atmamak için kendi tutup saatlerce konuşmazdım.

    #60658 ayiboan | 11 yıl önce
     
  6. 21
    "sen şimdi gittin ya, ben de gel dedim sen yine gelmedin ya bana, napayım yani amuda mı kalkayım, kafamın üstünde mi döneyim?yapmam, yapamam artık.
    biliyorum ve umuyorum ki özliceksin beni, çünkü ayrılma sebebi senin şu anki sıkıntılı durumun bnm yaptığım birşey değil. zaten sorduğum tek bir soru dışında hiç canını sıktım mı gereksiz yere, yapmam, trip atar hiçbişey yoktu, ilgisizliğine bile isyan etmedim. ve dönüp tekrar gitmen benim sorduğum bir soruyla olduğu için, aslında beni istediğin için değil kendini iyi hissetmek istediğin için döndüğünü biliyorum. bu kadar kolay olmamalıydı senin için sinirlenip defolmak. çok ağladım ama bugün bitti salya sümük salak salak hareketlerim. çünkü ben ne kadar üzülürsem üzüliyim sen dönmiceksin. belki finallerden sonra memlekete giderken falan gelirim aklına, o da tabi eğer geçersen derslerden. senin notlarının bizi etkilemesi çok komik ama eğer notlar iyi gelirse bana gelebiliceğini yoksa hiç umut olmadığını da kabullendim napiyim. ha dönsen de ben ister miyim artık onu da bilmiyorum ama kısmet be adam. neye sen gel de..." şeklinde özetlenebilir.
    #78310 starbuck | 10 yıl önce
     
  7. 22
    kurtuluş son durak filminde görmüştüm. Adam ' gitmeden son bi kez yapayım seni onca yıllık hukukumuz var ne de olsa ' diyordu. Tabi çekti vurdu kadın. Daha güzel bi söz bulamazdım.
    #78313 aksakallidd | 10 yıl önce
     
  8. 23
    üzgünüm.soru işaretleriyle beraber ortada bıraktığım için aramızdaki şeyi ama o son konuşmayı yaparken tek gördüğüm şey karşılıksız hayaller ve sonumuzun nasıl geleceğiydi.farklıydık ya biz işte, farklı başlayıp farklı bitmesi gerekiyordu.geri dönmedim bir daha sana içim içimi yese de üstünden aylar geçsede düşünmeyi bırakamasamda, çünkü ben değişmedim daha.kendim iyileşmeden senden nasıl beklentide bulunabilirim ki ? birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmek mutlu edermiydi ki bizi ?
    #78318 respector | 10 yıl önce
     
  9. 24
    "ayrılalım demedim hayır alalım demiş olabilirim" -bir kavas
     
  10. 25
    (bkz: naptın müdür)
    #78328 fenomenon | 10 yıl önce
     
  11. 26
    niye facebooktan twitterdan engelledin bebeyim
    #86999 mavistiridye | 10 yıl önce
     
  12. 27
    bu bayram mesaj atmadığına göre, everything is ok.
    #87006 nihil | 10 yıl önce
     
  13. 28
    doğum günün kutlu olsun
    #87007 ayca22 oturum acti | 10 yıl önce
     
  14. 29
    arkadaş kalabiliriz bence.
    #87010 ysminc | 10 yıl önce
     
  15. 30
    fotoğrafına denk gelince yatağın kenarına kusmak istiyorum. canım sıkılıp da last seen taraması yaparken her defasında online olduğunu gördüğümde 'yine kime ne saçmalıyon allahın salağı' diyorum, biliyorum liseliler gibi bikbik yazışmayı çok seviyosun. ha bu arada önerdiğin dizilerin hiçbirini izlemeyeceğim. her şarkıyı da seviyorsun be sen, her şarkı sevilmez ki. ay sanırım senden nefret ediyorum.
    #87176 ilgimicekmedi | 10 yıl önce