kayıt

kıvanç tatlıtuğ'un oyunculuk yeteneğinin olmaması

  1. 1
    arabanın içinde çığlık atarak feryat etmeye çalışması ve "çılgınsın mieeen" sahnelerinden sonra artık herkesin anlamasını temenni ettiğim düşüncedir. fotoğrafı olsun bakalım, yakışıklı adam; yeter ki konuşmasın. (bkz: seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli)
    #17449 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  2. 2
    aslında bıraz türk halkının ne ıstedıgının gostergesıdır. sen guzel/yakısıklı ol yeter ozellıkle de sanatsal konularda ayrıca su da var ki; mesela sımdı kıvanç tatlıtuğa sanatcı mı dıyecegız? dıyeceksek de mesela şener şene ne dıyecegız?
    #17462 matematicus | 14 yıl önce
     
  3. 3
    Özellikle sinirlenme sahnelerinde oldukça komik olan kıvanç tatlıtuğ'un (arabanın içinde sinirlendiği sahneyle ilgili hani şu ( aaaaa... ) diye bağırıp elleriyle saçlarını geriye taradığı ve en son bölümlerden birinde bihterle öpüşüp sonra da ( çık içimden bihterrrrrrrrrrr.. ) diye bağırdığı ve hırkasını yerlerde ağaçlarda sürüdüğü ) pek çok geyik videosu çekilmiş.
     
  4. 4
    ünlü olasına, çok para kazanmasına engel olmayan hadisedir. yıllardır orasını burasını sergileyen nice manken diziden filmden çok para yedi demek ki vakit erkek mankenlerin devri imiş.


    (bkz:kenan imirzalıoğlu)
    #20992 amnesiphobic | 14 yıl önce
     
  5. 5
    bir çok kadının umrunda bile değildir. (bıraksındır bu işleri gelsindir. ben ona bakarımdır. evimin erkeki gönlümün fatihi yaparımdır*)
    #35425 pumpkin queen | 13 yıl önce
     
  6. 6
    tamamen katılmadığım konu başlığıdır. çok güzel oyunculuğu vardır.
    #38474 benaslindayogum | 13 yıl önce
     
  7. 7
    olmadığı için pek söylenecek bir şey yoktur.
    #38496 ohmygosh | 13 yıl önce
     
  8. 8
    8 karakteriyle boşa çıkan önerme.
    #38583 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  9. 9
    izlenen dizilerde başrol oyuncularının yakışıklı ya da güzel olması sorunsalından dolayı sorun yaratmayacak olaydır kapatılır bir nevi.
    #38608 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  10. 10
    televizyonda gördüğümüz kimse bir al pacino olmadığından çoğu kişiye batmayan hadise. ayrıca kimse bunun kadar güzel yarıçıplak banyodan çıkan insan rolü yapamaz.

    (bkz: biz biliyoruz da mı oynuyoruz)
    #38706 marvin | 13 yıl önce
     
  11. 11
    yakışıklı adamdır vesselam , ama şu fani dünyada yakışıklılıktan daha önemli şeyler mevcut. insan olmak önemli zira, bir de iç güzelliği var tabi de bunlar apayrı konular.her ne ise neydi mevzuubahis ? haa oyunculuk yeteneği.. vallahi ellibeş yaşında adamım ,bize gelmez o işler, oyunculuk ne arar la kıvançta !
    #38755 tab2beatles | 13 yıl önce
     
  12. 12
    baslıga katılmamakla bırlıkte oyunculugu maalesef yakısıklılıgı sebebıyle gölgede kalmıs oyunculugunu yeterı kadar gösteremedıgını dusundugum insan
    #50294 merwedeviance | 12 yıl önce
     
  13. 13
    olsa olsa sarı saç, mavi göz, orantılı yüz&vücut hatları ve uygun miktarda kas toplamının yurdum erkeğinde yarattığı kıskançlık sebebiyle ortaya adılan iddiadır.
    ha direksiyon sahnesi, yok efendim "hadi aşkım behlül kaçar" dersen, eyvallah derim.
    #50355 mangelwurzel | 12 yıl önce