kayıt

robbie williams

  1. 1
    ingiliz müzisyen.önceleri take that grubunun üyesiyken sonrasında kariyerine tek başına devam etmiştir.feel ve love supreme şarkıları dinlenilesidir.
    #16538 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  2. 2
    nicole kidman'ı something stupid klibinde oynatmıştır ve baya samimi sahneleri görülmüştür.
     
  3. 3
    rock dj sarkisinin klibi bombadir * .
    [...] kizlar robbie'yi esir almistir, ve onlari bastan cikarmasi icin onu bir arenanin ortasina koyup "hareketlerini" yapmasini beklerler. robbie de soyundukca soyunur, ama kizlar bir turlu etkilenmezler. [televizyondaki versiyonu burada sona erer]. sonra tamamen soyunur, ve bakti halen etkilenmiyorlar*...: [dada da daaam!] derisini yuzer, sonra cizgili kas, duz kas ne varsa koparip kizlara atar. teshir olmus kizlar ise, arenaya inip robbie'nin iskeletiyle dans etmeye baslarlar, ve alennon banyoya kusmaya gider.
    #16548 alennon | 14 yıl önce
     
  4. 4
    ayda isimli türk bi kızla yeni evlenmiş şahsiyet. nikah fotoğraflarını 1milyon sterline sattığı rivayeti var.
    #25821 sondaj | 14 yıl önce
     
  5. 5
    cocukluk askimdi kendisi. 5. sinifta bi arkadas defterime robbie williamsla beni cizmis elinden geldigince, altina da 'seni robbie williamsla tanistiricaz fikiboook' yazmis, ergenlige erken girmisiz orasi belli de, bir baska kizimiz benim basaramadigimi basardi, kendisini burdan tebrik ediyor, saygilar diyorum.
    #25861 fikibok | 14 yıl önce
     
  6. 6
    türk kızı ayda field* ile olan düğününde, amerikan adeti olduğu üzere karısının jartiyerini dişleriyle çıkarttığı haberini görünce, kendisine bakış açım değişmiştir.
    #25897 ottomansaint | 14 yıl önce
     
  7. 7
    eskiden iyi şarkılar söyleyen adam. niye? çünkü şarkılarını noel gallagher gibi bir deha yazardı. aralarından da su sızmazdı. take that'ten ayrıldıktan sonra oasis elemanlarıyla iyiden kanka oldu. sonraları liam piçi bunun sevgilisini bafileyip hamile bırakınca ortam gerildi. sefil hayatına geri döndü ibiş. noel reyizi teke tek boks maçına davet etmişliği vardır*. noel baba ince zekasıyla sikip atar bu herifi o ayrı. ayrıca kızlar kendisine bayılsa da bende nedense forrest gump gibi bir imajı vardır elemanın. sevimli falan gibi ama bi yandan da salak gibi bi tipi var.
    #42929 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  8. 8
    yıllardır inatla ''robin williams'' ile karıştırdığım müzisyen. bir tek ben değilimdir tahmin ediyorum karıştıran..
    #43034 ecemetery | 13 yıl önce