kayıt

polis

  1. 15
    özellikle eski yunanistandaki şehir kavramı.
    #48644 nefertiti | 12 yıl önce
     
  2. 7
    devletin otoritesini vatandasının sırtından sopasını eksik etmeyerek saglayan birim. devletin kendi iş bilmezligi yüzünden cıkan güvenlik sorunlarını çözdügü sanıldıgı için kendi mesruiyetini kendi içerisinde saglar ya da saglamaya calısır. gereksizdir, tüm insan üzerinde otorite kurmaya calısan kurumlar gibi ortadan kalkması yegdir.
    #33585 fingolfin | 13 yıl önce
     
  3. 9
    (bkz: iyi de hırsızın hiç mi suçu yok)
    #33683 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  4. 14
    türkiye'nin en büyük mafyasıdır.
    #48637 goqqy | 12 yıl önce
     
  5. 18
    hiç bir yeri kazanamayanların bari polis olayım diye başvurduğu bir meslek dalıdır.garantidir.
    #61217 yudum | 11 yıl önce
     
  6. 16
    içlerinde; beş para etmezi, tacizcisi, şiddet yanlısı, şuursuzu, hırsızı, yüzsüzü, rüşvetçisi vardır. polisi polise şikayet etmek mümkün olmadığından allah'a havale ediyorum. *
    #49628 abonededi | 12 yıl önce
     
  7. 22
    her yerde her meslekte olduğu gibi polislik içinde de çeşit çeşit insan var. çoğunluk öss kpss denedikten sonra bir şey olamazsam polis olurum diye bakıyor. polislerin çoğunun sosyal açıdan anlayışlı olmasını bekleriz ancak değiller ve elbette her memur grubunda olduğu gibi devlet direkt kontrolündeler. yalnız görevi polisin öldürmek değildir, asayiş sağlamaktır. yanlış kullanan var mıdır görevi ? elbette. yine de bu mesleği seçen zaten ölmeyi kabul etmiştir demek hayatını kaybetmiş insan saygısızlık. doğuda yaşayan her kürdü nasıl terörist görmüyorsak her polisi de böyle sığ görmemek lazım. klavye delikanlılığı olarak görülmesin bu şimdiden iki yıl sonra doğuya atanırsam nasıl olacak düşüncem var , kaldı ki oradaki askere polise güvenerek gideceğim.

    kısacası polis de asker de bu vatan için senin benim için görev yapmayı seçmiş insanlar elbette maddi bir karşılığı olacak. onların ölümüne üzülmek ajitasyon, ağıt yakma değil gencecik insanların mayınla yok olmalarına üzülmektir.
    #99676 müteahhit | 9 yıl önce
     
  8. 1
    ülkenin güvenliğini sağlayan, zor bir eğitim alıp o mertebeye erişen insanlar.
    genel olarak kimse tarafından sevilmezler. rüşvet aldıkları söylenilir sürekli. elbette ki her genellemenin yanlış olduğu gibi bu genelleme de yanlıştır.

    edit: ben bunu 4 yıl önce yazmışım. tüm polislerin allah belasını versin poliannacılığın ne gereği var aq.
    #14885 raistlin | 14 yıl önce