kayıt

fethullah gülen

  1. 1
    sadece türkiye'de milyonlarca insanı kapsadığı tahmin edilen gülen cemaatinin başı. islami düşünür olarak tasvir edilir kendisi. zannederim ki bununla alakası yoktur.
    amerikada yayınlanan bir dergide amacının islami inançları sağlam, laik bir türk insanı yaratmak olarak gösterilmiştir. elbetteki buna körü körüne gülen e bağlı olan insanlar dışında kimse inanmamıştır.
    #14736 raistlin | 14 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: abi evleri)
    #14742 isinylmz | 14 yıl önce
     
  3. 3
    türkiye cumhuriyetinin görüp görebileceği en gerici insan olması muhtemel kişidir
    #14792 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  4. 4
    dersanelerinde öğrencilere peygamber edasıyla videoları seyrettirilen kişilik..
    #24191 olala | 14 yıl önce
     
  5. 5
    iktidar kim olursa onun suyuna yazan kişiliktir.. ve tabii ki cemaatleri de öyledir.. sürü-çoban ilişkisi içerisindedirler.. dershanelerin de kız-erkek ayrıdır.. cemaattekiler zorluk çekmez çünkü cemaat birbirinden faizsiz borç alır, istediği zaman öder.. yada karşılığına ödeyebilmesi için kendi bünyelerinde işe sokalar(maaşsız) eğer ayaktalarsa sebebide birlik ve beraberliktir.. ama kanımca orospu çocuğunun tekidir.. cemaatine ve gençlere atatürk'ten soğutan bir politika izler..

    (bkz: amerika'nın türkiye üstündeki etkisi güçlü kozu)
    #26534 mt2atakan | 14 yıl önce
     
  6. 6
    emrahın abisi acıların çocuğu2dir kendisi. her kamera gördüğünde salya sümük ağlamaktadır. kalbini açıp bakmadım elbette ama samimiyetine inanmadığımdır. (bkz: evlerden ırak)
    #26552 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  7. 7
    türkiye'ye en çok faydası dokunan insanlardan birisi. aynı zamanda bazı kişilerin daha neler yaptığından haberleri bile olmadan ona saldırmaları "meyve veren ağaç taşlanır." atasözünü ne kadar da doğruluyor. bu adam ne yaptı diye soran var mı? bu adam yoksul köylü, işçi çocuklarını, yani sizin ellerinizde bildirilerle sözde destek olduklarınızı, ama sokakta görünce yüz çevirdiklerinizi bağrına bastı. okuttu onları, harçlık verdi onlara. kalmaları için yurt, ev temin etti. hanginiz okula gidemeyen bir çocuğun elinden tuttunuz? hadi tutmadınız, tutanları niye taşlıyorsunuz? ülkesine mi ihanet etti bu adam? yurtdışında bile yüzlerce okul açıp, hem oradaki çocukları okutup, hem de onlara türk kültürünü ve dilini öğretmedi mi? türkçe şiir okuyan bir etiyopyalı kızı görünce gururunuz kabarmıyor mu? ne yaptı size bu adam da bu kadar sinirlisiniz ona karşı? ama merak etmeyin, siz artık bir avuç elitistsiniz, azınlıktasınız. rakı masalarında ülkeyi çok güzel kurtarıyorsunuz da, iş bir şeyler yapmaya gelince hepiniz "bu ülkede yaşanmaz arkadaş, kurtulmaz bu ülke artık." deyip koltuğunuzda göbeğinizi kaşımayı iyi biliyorsunuz. iyi şeyler olacak bu ülkede göbek kaşıyıcıları, siz yapmazsanız birileri yapacak iyi şeyleri. siz biranızdan bir yudum daha alın hadi.
    #30249 kundi | 14 yıl önce
     
  8. 8
    (bkz: gözyaşlarımızı bitti mi sandın)
    #30255 pascal ciburnika | 14 yıl önce
     
  9. 9
    hoca efendi lakaplı insan. her seferinde vaazlarında ağlaya ağlaya öbür dünya ile ilgili şeyler anlatır. duyduğuma göre mekke'ye girişi araplar tarafından yasaklanmış cemaat lideri olduğu için.
    #30408 jackass | 14 yıl önce
     
  10. 10
    ne olduğunu anlayamadığım kişidir
    #40096 napoleon | 13 yıl önce
     
  11. 11
    http://inciswf.com/1285415038.swf
    #49000 dadada | 12 yıl önce
     
  12. 12
    ağlıyor duuuu kızım nerdeeee diyorduuuuuuuu (((gözlerde yaşşşş ))) belkide peygamberliğini ilan eder....
    #49614 simatulhan | 12 yıl önce
     
  13. 13
    türkiye'de kapitalist rejimin en büyük propagandacısı.
    #69101 rulokat | 11 yıl önce
     
  14. 14
    eylemcileri çerik çürük enkaz nesil diye tanımlayan kişilik. dikkat edin de o enkazın altında kalmayın, benden uyarması.
    #69129 kamikaze | 11 yıl önce
     
  15. 15
    siyasi hiç bir sıfatı olmamasına rağmen, türkiye siyasetçilerinin günümüzde ondan icazet almadan hiç bir şey yapamadıkları insan. sürekli ağlamasıyla bilinir. kendisi amerika'da yaşamaktadır. aman gelmesin orada ölsün inşallah dedirten adamdır.
    #69145 e165440 | 11 yıl önce