kayıt

15 mayıs 2010 hacettepe serdar ortaç konseri

  1. 1
    ilk şarkısını söyledikten sonra serdar ortaç'ın üzerine şişe, çatal, bıçak vb aletler atılıp, "ahmet kaya'lar ölmez" pankartı açıldıktan sonra, kendisi ve 2 dansçısının yaralanması üzerine iptal olmuş konserdir.

    vakt-i zamanında serdar ortaç, 12 Şubat 1999 tarihinde düzenlenen magazin gazetecileri derneği gecesinde, sahneye çıkarak ödül alan ahmet kaya bir kürtçe klip hazırlayacağını söylemişti. bunun üzerine ahmet kaya'ya aralarında serdar ortaç'ın da bulunduğu grub çatal, bıçak fırlatmış, ortaç ayağa kalkarak 10. yıl marşı'nı söylemeye başlamıştı.

    oh olsun dediğim olaydır.
    #14388 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  2. 2
    11 yıl önce yapılanlar ne kadar salakça ise; dün yapılan da aynı oranda salakçadır.

    desteklemek de; 11 yıl önce yapılanı desteklemek kadar aptalcadır.

    kinci tipler anlamaz, o ayrı...
     
  3. 3
    böyle bir olayda dinlemeye gelenlerim mağduriyeti zaten tartışılmaz. fakat 11 yıl önce yapılan bir olayın unutulmadığı, ve bu insana rahatsızlık verecek, o konseri yaptırmayacak kadar büyük tepki gösterilmesi, bazı şeylerin insanın yanına kalmayacağının göstergesi olduğundan anlamlıdır. "bu insanlar bana tepkili çünkü ben bir kerizlik yaptım" diye aklının ucundan bile geçmişse o insanın yeterdir.

    serdar ortaç gibi bir adamın gözümdeki değeri taşıdığı doğuştan gelen insani haklarından öteye gitmez ayrıca.
    #14396 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  4. 4
    başta gitmek isteyip daha sonra gidemediğim, gecenin sonunda ise çıkan olaylardan haberdar olup kesinlikle gitmemenin doğru bir karar olduğunun farkına vardığım olaydır.. * *
    #14512 burocknroll | 14 yıl önce
     
  5. 5
    sertaç ortaç 1-2 yıl öncesinde hata yaptığını kabul etmiş gençlik ve milliyetçilik duygularımla bir yanlış yapmışım falan tarzı bi özür dilemişti ki geç kalmıştı biraz bu davranışında zamanında ahmet kaya'ya yapılanlar bizi ne kadar üzdüyse ona yapılanlar da bugun onun sevenlerini üzmüştür yapılmamalıdır.
    #14514 w4rdoom | 14 yıl önce