kayıt

kızların yanında küfür eden erkek

  1. 1
    en nefret ettiğim erkek tipi. tamam küfür edersin anlarız da o kadar da gevşeme be kardeşim.
    #104335 dell | 7 yıl önce
     
  2. 2
    toplum içinde küfretmek hoş değildir. erkek-kadın farketmiyor.
    #104337 feminist as fuck | 7 yıl önce
     
  3. 3
    erkeklerin yanında küfreden kız kadar hor görülmez. halbuki herkes ağzına geleni söylese, sürekli çatır çatır küfretsek bu kelimeler anlamını yitirir, bu etkisizleşen kelimelerin yokluğunu gidermek için yeni ayıplı kelimeler türetme ihtiyacı doğar konuşma dilimize renk gelir. hatta bir süre sonra günümüz argosunu daha masum başka durumları anlatırken kullanmaya başlarız. yıllar sonra eski kitaplara filmlere bakarlar, ne saçma küfürler varmış eskiden derler mesela. gelecek edebiyatçılara uğraş çıkar. ya da ben gece gece saçmalıyorumdur, mümkündür. ilk cümleden sonra niyetim hiç buralara gelmek değildi çünkü, amacımdan saptım.*

    bence yine de denemeye değer. yarın bir hocanızı* okkalı ve içten bir küfürle selamlayın, bakın nasıl aksiyon gelecek hayatınıza.
    #104347 dark matter | 7 yıl önce
     
  4. 4
    aşağılıktır. anlamsız yere ve toplum içinde küfür eden insanı sevmem, küfür eden kızdan tiksinirim, kızların yanında küfür eden erkekten nefret ederim.
    #104348 invisible hand | 7 yıl önce
     
  5. 5
    Küfürü günlük konuşma dilinde duymayı ve kullanmayı o kadar benimsemiştir ki konuşurken bunu dikkat etmesi gereken bir husus olarak görmediği için ortamda kızların olması da onu etkilemez. Üstelik genelde uyarınca dalgaya alan tiptir "pardon aq yaa" gibisinden, o da en iticisi.
    #104349 calculuss | 7 yıl önce