kayıt

everyday life of a metu student

  1. 1
    Odtülü 5-6 öğrencinin geçen yıl çekmeye başladıkları, kısa, 5-10 dakikalık videolar serisi. Sanırım şu ana kadar 10 video var. Odtüdeki öğrenci hayatından kesitler gösterir ve tamamen geyik içeriklidir. Tüm esprilerin ve geyiklerin çok kaliteli olduğunu söyleyemem ama serinin, tercih sürecinde pek çok öğrenciye odtü yazdırdığına şahit olduğumu söyleyebilirim. Odtünün, insanların görmeye alışık olmadığı bir yüzünü gösteriyor. Böyle daha fazla video görsek keşke.
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLk4aJh7jAP-i6WHFgowEARs_5__bZ6LIC
    #104169 calculuss | 7 yıl önce
     
  2. 2
    bence tool dinlemeyen odtülü olamıyormuş gibi bir olayı var bu okulun... hep içimden geçerdi, ahan da bu videolarla kanıtlamış oldum.

    #104170 feminist as fuck | 7 yıl önce
     
  3. 3
    ben de yazın izlediğimde kullanılan müzikleri ve tool, opeth, gojira şarkılarını tanıyan yorumları görünce bu kadar çok bilen olmasına bayağı şaşırmıştım, çünkü hayatımda bu grupları dinleyen insanlarla bizzat tanışmadım. sanırım mühendislik öğrencileri tarafından daha çok böyle müzikler seviliyor, bizim bölümde the weeknd dinliyorlar maalesef :/

    tanım yapacak olursak düzenlemesine ciddi zaman harcandığını düşündüğüm eğlenceli bir video serisi.
    #104171 dark matter | 7 yıl önce
     
  4. 4
    Ep.9u da gelmiş. Yukarıda tool konusunda ne kadar doğru bir tespit yapıldığını bu videoda da görüyoruz:
    https://www.youtube.com/watch?v=v_2KpX50dmU
    #104318 calculuss | 7 yıl önce
     
  5. 5
    sekizinci bölümde çay sigara yapılan balkon, yamulmuyorsam bizim yan binada, hatta benim odamın üst çaprazında hemen. yarın gündüz gözüyle bir fotoğraf çekeyim de kıyaslayayım.

    ayrıca yönetmenin facebook profiline girerseniz "Former Cafe Attendant at Zion National Park" yazdığını göreceksiniz, videolarda daha az tool ve diğer mjk gruplarının müzikleri beklenemezdi. well played ya.

    edit: şimdi tutar da bu yazdığımı görüp bizim evi çekip bu mu hocam diye gelseler ne gülerdim.

    ertesi gün editi: ilgili fotoğraf çekildi, gerekli incelemeler yapıldı. sonuç: cart ayşe teyze, değilmiş.
    #104321 originofsymmetry | 7 yıl önce