kayıt

kampuse alkol sokma teknikleri

  1. 1
    yarın başlayacak odtü bahar şenliği'nde sıkça kullanılacak tekniklerdir. eğer sizler de hala biranızı, şarabınızı, votkanızı, yurtta kalıyorsanız, odanıza; kampus dışında yaşıyorsanız, yurtta kalan bir arkadaşınızın odasına ya da bir topluluk üyesiyseniz, topluluk odanıza önceden stoklamayı başaramadıysanız, şenlik sizler için çok daha hareketli geçecek demektir.

    bütün ihtimalleri düşünürsek; çarşı çimlerinde arkadaşlarınızla otururken aranıza "hocam bira?" diye bir el girebilir. kampus içindeki sigara ve içkinin kampus dışında çok daha değerli olduğunu bilerek hemen atlamanız halinde artı değerin allahını göreceksiniz. ama acil durumlarda - stokların beklenenden erken tükenmesi gibi - hayat kurtaran bu sesi arayacaksınız.

    gelelim şenlik süresince kampuse içki sokma taktiklerine:

    1. ya tutarsa, diye sırtınızdaki çantayla paldır küldür içeriye girmeye çalışmak büyük bir riskten ibarettir. makul bir güvenlik görevlisi sizi çantanızdakilere el koymadan** önce baştan uyarabilir ama aksi takdirde onca para heba olabilir. o yüzden a1 veya a4'ten yürüyerek içeriye girmek oldukça cesur bir davranış olur, yapmayın.

    2. motor ya da arabanız varsa, bagajın içine, en belli olmayacak yere şişeleri gizlemekten başka yol yok. çünkü her an her yeri kontrol etmek isteyebilirler, arabanın içini bile.

    3. bilkent kapısı'nın her zaman daha rahat olduğu söylenir. diğer iki kapıya göre daha iyi bir seçim olabilir.

    4. a4'ten vişnelik'e doğru telleri takip ederek ıssız bir yerlerde tellerden atlamak seçeneğini es geçmeyin derim. zira bir yerlerde illaki taşlarla yapılmış emanet bir şenlik giriş kapısı bulabilirsiniz. ama gece köpeklere karşı temkinli olmakta fayda var. şap enstitüsü'ne kadar kaçmak zorunda kalmayın da.

    5. a1 ya da a4'ün çevresindeki tel örgülerden zulanızı karşıya geçirip sonra elinizi kolunuzu sallayarak kampuse girmek en mantıklı tekniktir. birkaç kişinin iş bölümüyle harika sonuçlar alabilirsiniz.

    6. bu sene polisle kutlayacağımız ilk şenlik olacaktır. o yüzden iki kere dikkatli olmakta fayda var çünkü yarından itibaren kampuste bizden çok zırtlan olacak ve eminim jandarmayı aratacak. aman diyim.

    not: bu entry tamamen eğlence amaçlı girilmiştir. yazar doğacak sonuçlardan sorumlu değildir. sonra gelip "hao, bana iki şişe efes fıçı borçlusun." demeyin, odtü'de sürprizlere açık olmak lazım. bir de yarın çok eğlenmeyin, sınavı olanlar olur canı çeker, bir yerleri şişebilir.(u: swh
    #13912 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  2. 2
    geneldeki sistemin aksine, a4teki güvenlik şenlik süresince a1deki güvenlikten daha sıkı olacaktır naz faktöründen ötürü... o yüzden sadece alkol sokmak için değil, arkadaş sokmak için bile a1 tercih edilebilir, ama normalin çok ötesinde kıllık yapıyorlar, sakının!

    en güzel teknik ise, cepadan gelirkenki üst geçitteki tellerden, içeri tarafta bekleyen arkadaşınıza poşetleri teslim etmek olacaktır, risk düşük, başarı olanı yüksek... ama içinizde güiza şansı olanlar varsa, gelip de bana sövmesin sonra... a4te ise içeri girerken cidden dikkatli olun çünkü güvenlikler naz tarafından geldiğinizi görünce direk üstünüzü, akabinde çantanızı arıyorlar, o yüzden alkol tükenmesi halinde tercihinizi tansaş tarafından kullanın...

    ayrıca küçük bir önemli nokta daha; konserler esnasında devrim'in yurtlar ve bölümler tarafındaki tribün girişlerinde hep güvenlik olur ve çantaları kontrol ederler... genelde birşey demezler, bomba için bakıyorlar çünkü alkolle pek ilgilendikleri olmuyor ancak aralarında her zaman şerefsizleri oluyor... benim başıma gelen sizin de başınıza gelmesin diye, stada çimlerden girin... çimlerin kapıları hep açıktır, oradan tribüne de geçebilirsiniz...

    iyi eğlenceler, bir damla bile içki kaptırmazsınız umarım
    #13930 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  3. 3
    odtülü olmadığım için ihtiyacım olmayan tekniklerdir. gider şenlik alanındaki efes standından alırım alkolümü mis gibi
    (bkz: itü) *
     
  4. 4
    dışarıda votka ve vişne suyu alıp, pet şişe içerisinde karıştırdıktan sonra, pipetle içerek saf meyva suyu havası vermek.
    #13969 marvellous | 14 yıl önce
     
  5. 5
    önceden depolamadıysan işin zor yeğen. fakat imkansız değil. yukarıda yazan yöntemlerin yanına birşey daha eklemek isterim;

    a1 deki bilim ağacı nın arkasındaki tel örgülerin bir aralığındaki dikenli teller işlevinin yitirmiş. * korkmayın kıçınıza falan batmaz. ordan atlamak suratiyle bu derttende kurtulmuş olurusunuz. * *
    #14019 halojan | 14 yıl önce
     
  6. 6
    tahminimden çok çok kolay bir biçimde az önce gerçekleştirilmiş eylemdir.naz'a gidip almış olduğunuz bir şişe vodkayı,küçük ve oldukça sevimli* su şişelerine koyduğunuz ve kapıdaki görevlilerle sempatik* bir biçimde konuştuğunuz takdirde hiçbir sorun yaşamıyorsunuz.o kadar ki görevliler çantamın açılmasını bile istemedi.son olarak şimdiden tüm sözlük ahalisine eğlenceli,sorunsuz bir şenlik diliyor ve görüşmek üzere diyerek yazımı noktalıyorum.* o
    #14031 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  7. 7
    iki kişi olduğu anda 3 liraya iş biter!
    1) dışarıdan boş bir taksiye çantayı verilir*
    2) kapıdan geçen taksiye plakasını bilen içerideki arkadaş biner ve sunshine´da iner...*
    #14151 isinylmz | 14 yıl önce
     
  8. 8
    nazda zulayı yapıp poşetleri şıngırdata şıngırdata kapıdan geçmek amk. bi cacık olduğu yok. kaç yıldır hep şişeyi bi götüme sokmadığım kaldı, hep kolay gessin hocam cümlesi yetecekmiş bunu gördüm.
     
  9. 9
    şenlik zamanı haricinde hiç de gerek olmayan tekniklerdir. Tabii okulda sıradışı bir şey olmadıysa ve bu sebepten alkol araması falan yapılmıyorsa. Bu durumlar haricinde çantayla poşetle her türlü a4 de dahil olmak üzere sorunsuz okula giriş yaparsınız. tabi güvenliklerin gözüne gözüne sokmamak kaydıyla.
    #84917 eksili pilav | 10 yıl önce
     
  10. 10
    şarabı, votkayı su şişesine doldurup, biraları kızların çantasında içeri sokmak. tabi kadın güvenlikçi olmadığı zamanlar için geçerli bu sonuncusu.
    not: yukarıda yazılanlar, kampüse alkol sokma teknikleri konusunda bir örnek teşkil etmektedir.**
    #89222 ysminc | 10 yıl önce