kayıt

22 mart 2016 metu sözlük zirvesi

  1. 1
    yaklaşık bir yıl aradan sonra, sınavlar da başlamadan yapacağımız zirve. 2016 bahar dönemi metu sözlüğü canlandırıyoruz kampanyasına gönül verenler, vermeyenler, herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. saat 18.00'da devrimin v'sinin ucunda buluşalım.
    #102236 originofsymmetry | 8 yıl önce
     
  2. 2
    gocugumla dahil olacagim etkinlik.
    #102242 oralettanesi | 8 yıl önce
     
  3. 3
    özellikle çekinen, üşenen veya gerilen arkadaşlar için ilk zirve deneyimimi anlatacağım. ilgili zirve: 6 nisan 2013 metu sözlük devrim zirvesi

    o zaman daha kimseyi tanımıyorum etmiyorum, yeniyim de sözlükte. bir anda bu başlık çıktı karşıma, çanlar çalmaya başladı hemen. daha o geceden ne giysem, kaçta yemek yeyip gitsem, orada ne içsem hesapları başladı bile. insanların katılacağını bildiren entryleri gelmeye başladı hemen, benim heyecanım katlandı tabi onları gördükçe. gerilim had safhada, malum gün geldi. planlar çoktan yalan olmuştu bile, en basitinden o gün zirveden yarım saat önce uyanmıştım. dedim origin ne olursa olsun gidiyorsun oraya. çıkmadan da biraz sakinleştirsin diye bir şeyler içmiştim, ne fayda. yolda kalbim güm güm atıyor.

    kafam kazan gibi, saniyede on bin farklı şey düşünürken devrime vardım. o gün de nasıl kalabalık, hava ne kadar güzel. bir de yurtlar arası futbol turnuvasının maçı varmış, ana baba günü. hala daha düşünüyorum ulan devrimin v'si sadece boyalı yerleri rahat yüz kişi falan alır, ben nereden bileceğim hangi grup zirveye gelmiş derken biraz da erken geldiğim için e'nin üst tarafına bir yere oturdum, sağı solu kesiyorum toplu gelen grup var mı diye. böyle böyle 10-15 dakika geçti kimseyi göremedim, çok da kalabalık oturduğum yerden de çıkaramıyorum. allah allah gelmediler mi acaba falan derken oldu yarım saat.

    sonra dedim bu saatten sonra herkes buluşmuş konuşup kaynaşmışken de gitmek olmaz, olur ama ben yapamam, zaten uyanalı ne kadar olmuş daha afyonum patlamamış dedim koyverdim gitti. 1 saat oturdum orada maçı izledim. gaz bir grup da arkadaşları olacak herhalde kaleciydi yanlış hatırlamıyorsam, dibimde her pozisyonda bravo egemen diye bağırıyor. işte orada otururken de bir entry girmiştim, onun hikayesi de bu. bu da böyle bir anımdır.

    şimdi bakıyorum 3 sene sonra, başlığı ben açmışım.

    bunları neden anlattığıma gelirsek, adı fiyakalı, görkemli diye zirveden korkmak zamanında yaptığım bir hata. ama birkaç işsiz* buluşup goygoy yapacağız desek de eğreti duruyor. o yüzden zamanında bu acıyı çekmiş bir yazar olarak bu konuda ne kadar yardım isterseniz elimden geleni yapacağım. haydi eyvallah.
    #102247 originofsymmetry | 8 yıl önce
     
  4. 4
    "origami dersinden sonra bir uğrarım, hala orlarda olursanız" diye düşündürten zirve.
    19.30 civarı ben de dahil olabilirim

    bu arada eski bayramlar sonunda ikna oldum veriyorum origami dersleri!
    #102255 bluefairy | 8 yıl önce
     
  5. 5
    iptal edilmiştir.
    #102316 originofsymmetry | 8 yıl önce
     
  6. 6
    ben gelmediğim için iptal etmişler... canlarım ya......................

    *

    #102324 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  7. 7
    (bkz: buy her a delorean bitches love bringing up the past)

    Hatirlayip uzuldugum, kendime de bkz gonderdigim zirve girisimi tesebbusu.
    #103245 originofsymmetry | 8 yıl önce
     
  8. 8
    benim de hatırlayıp üzüldüğüm zirve girişimi. gelmek isterdim ama çekindim ve olmadı. yine olsa yine çekinirim ama keşke gerçekleşmiş olsaydı.
    #103246 dark matter | 8 yıl önce