kayıt

entrye yorum yapılması

  1. 1
    yazarlarımızın kendi entarisine yorum yapmasına olanak sağlandığından beri ortaya çıkmış durumdur...
    bir sohbet bir muhabbet...
    (bkz: özel mesaj)
    #13650 duman | 14 yıl önce
     
  2. 2
    entry'ye yorum yapılmasını savundum şu ana dek, hala savunuyorum, ama bunu abartıp kötüye kullanmak sözlüğümüzü sadece itin götüne sokacaktır. özelden atılan mesajlar var ya hani, onlara entry numarasını yazıp konu kısmına belirtince özel konuşmalarınız "özel" olarak kalacaktır... bobiden %100 garantili, gerçekten kimse okuyamaz ozaman... yorum iyidir, güzeldir, ama forum iyi değildir! yapmayalım, dikkat!*
    #13652 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  3. 3
    ayrıca (bkz: sözlük jargonunun msn jargonuna dönüşmesi)
    #13654 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  4. 4
    sözlükte yazmaya başladığımdan beri; "yorum" denen şeyin güzel olduğunu düşünür ama hiç yazmazdım, işbu başlığın açılmasını sağlayanlar yüzünden artık yorum denen şeyi sevmiyorum. 3 yaşındaki çocuk gibi cevap vermeler, insanları itham etmeler falan. ulan daha adamı tanımıyorsun bile! herkesin ortasında öküz öküz yorum yazıyorsun! bari öküzlüğünü her yerde belli etme! yaz özelden! liseli ergenler gibi de; "aa ne güzel, çok kafa adamsın, süper anlaşıcaz biz seninle, mucuk mucuk." yazma!

    entry' ye yorum yapabilmek gerçekten çok orijinal ve harika bir fikir. ama kullanma kılavuzunu iyi okuman lazım. yoksa sözlüğü foruma döndürmekten başka bi' boka yaramaz!

    tanım: rezil bir durumdur. insanları sözlükten soğutur.