kayıt

22 Aralık 2015 odtü mescit olayı

  1. 1
    Millet kafayı yemiş la dediğim, bir gurup insanın başka bir guruba saldırmasıdır. Kütüphane mescidinin önünde olmuştur. Sorsan herkes özgürlükçü, herkes eşitlikçi.
    #100497 herhaltamaydonoz | 8 yıl önce
     
  2. 2
    neden toplasildigini, kimin kime saldirdigini, neden ve nasil saldirdigini cozemedigim hadise. aydinlatin la beni. cekirdegimi aldim bekliyorum,.
    #100501 oralettanesi | 8 yıl önce
     
  3. 3
    an itibariyle 100.yıl evlerinin derinlemesine tartıştığı konudur. tanıklar ve olayın içerisindekiler dinleniyor. birazdan olay çözülür diye bekliyorum.

    (bkz: kendini araştırmacı gazeteci zannetmek)
    edit: TT olmuşuz.
    #100505 aliceinwonderland | 8 yıl önce
     
  4. 4
    Alçaklıkta sınır var mıdır sorusuna ergen sosyalistlerin cevabıdır. Olay üç aşamada gerçekleşiyor

    - Hazırlık mescidinin yeterli olmadığına ve yenisinin yapımına rektörlük tarafından onay verilir. Ancak üç beş hocanın ve aşırı solcu öğrencilerin inşaatı durdurmasıyla yarıda kalır.

    - Hazırlık mescidinin yetersiz bulan öğrenciler namazlarını dışarıda (kendilerine en yakın olan basket sahasında) kılmaya başlar ki üç beş densiz "burası medrese mi la?", "üniversitede namaz kılamazsınız" gibi ahmaklıkta PhD aldığını belirtircesine öğrencileri tartaklamaya başlar. Ancak dolu mescitten namazı biten öğrencilerin de olay yerine intikal etmesiyle ergenler eşit sayıda oldukları için saldıramaz.

    - Namazını bitiren gençler basket sahasından dağılır ama ergenler bunu sindiremez ve mescit önünde toplanmaya başlar (100. yıldaki mescit içi darpmış, yok önce onlar dövmüşün külliyen yalan olduğu aşama aşama artan mescit önündeki solcu öğrencilerin resimlerinden anlayabilirsiniz.). Yüzüne aşina oldukları müslüman öğrencilere saldırmalarıyla olay son bulmuştur. Darp raporları/videoları mevcuttur.

    Benim anlamadığım kendilerini savunurken ahmakça kullanılan argümanlar: Neşe YALABIK Ahmet HAKAN'a "siz hiç basket sahasında namaz kıldınız mı? Artık sizi okumayacağım" diyerek bu saldırıyı aptalca meşrulaştırmaya çalışıyor. Yav adam namazı senin sırtında kılmıyor ya. Basket sahasında kılmış da sana ne oluyor?

    Ama asıl üzen Seven AĞIR' ınki, neşe hoca zaten ne'ci olduğunu çoktan belli etmiş bir isim. Seven hocayı daha orta yolcu bilirdik. Yazısında Basket sahasındaki saldırıya "namaz kılan öğrencilerin önceden ışidçi devşirmelerinin" etkisi olduğundan bahsetmiş. El-insaf!! onlara saldıran FKF, MFT, YDG-H' in DHKP-C'ye PKK'ya devşirdiklerinin haddi hesabı yok ki bu gruplar "bizim bu terör örgütleriyle alakamız yok" diye beyanda bulunmayan ve afişleriyle bunları destekleyen gruplar, OMT dediğiniz topluluk açık açık IŞİD'i lanetlerken... Ama onları (saldıran solcuları) anarken pkk'cı/dhkp-c'ci diye zikretmediniz ve yazmaya üşendiğim daha ne zırvalar .... Bazı öğrenciler olay günü ambulansla hastaneye kaldırılmış, bre insafsızlar biriniz bu çocuklara yapılanın hesabını sormadınız, yazmadınız.

    Biri bana geçen ay yaşananların bir psikolojik deney olduğunu söylesin, insanın inanası gelmiyor çünkü.
    #101792 kazım koyuncu | 8 yıl önce