kayıt

nuh üstün

  1. 1
    2013 yılında cemre adlı bir kitap çıkarmış olduğunu yeni öğrendiğim,kitabını da beğendiğim odtü uluslar mezunu bir okuldaş.Kitabın üslubunu ve konusunu çok beğendim.Kendisini tanımam ama yaşına göre iyi yazmış.
     
  2. 2
    okuyan düşünen ve yazan bir odtülüdür. kendisini yıllardan beri oldukça iyi tanımakla beraber çok severim. şu an ekonomi bakanlığında olan bu dostumuzdan ilerde büyük işler beklemekteyim.

    yakın zamanda bir de şiir kitabı çıktı. ama kitabın adını hatırlayamadım.
    aklıma gelince editlerim.
    #99097 birgaripmakinaci | 9 yıl önce
     
  3. 3
    sözlükten ve dışardan da duyduğum kadarıyla bu roman tarzında işler de iyi olan kişi.Aslında tanıtımını iyi yapsa bence bu kitap iyi de satabilirmiş bunu kitabın 2. baskısı olmadığını görerek söylüyorum tabi belki de sattı bilmiorum.Demek şiir kitabı da var ha!! Adam belki de çok sallamıyo ben yazarım satar mı satmaz mı sorun değil kafasında.Ne olursa olsun takdir ettiğim şahıs, güzel kitap allah için ne diyim,
     
  4. 4
    gökkuşağının bittiği yer adlı yeni bir şiir kitabı çıkarmış olan odtü mezunu yazar.özellikle de her hikayenin bir şiiri vardır adlı sloganı hoşuma gitti ve hemen aldım idefixten.şiirler bence anlam dolu hoşuma gitti. kitap için bir de facebook sayfası açılmış.merak edenler için:

    https://www.facebook.com/pages/G%C3%B6kku%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1n%C4%B1n-Bitti%C4%9Fi-Yer-Nuh-%C3%9Cst%C3%BCn/960340317322388?fref=ts