kayıt

assassin's creed

  1. 1
    hasan sabbah ve el-tahir temalı oyun, sadece ilkini oynamış olmakla çok güzel oldugunu söyleyebileceğim oyundur aynı zamanda..
    #13020 isinylmz | 14 yıl önce
     
  2. 2
    on numara oyundur, çok güzeldir, oynanasıdır.
    -- spoiler --


    ilk oyun tam anlamıyla bir sonuca bağlanmıyor ama ikincisini çıkardılar, eğer bir üçüncüsünü çıkarma amaçları yoksa sonuca bağlarlar diye umuyorum. ha zevk almıyor musun, alıyorsun da sonuç tatmin edici değil.


    -- spoiler --


    oyunun bence tek sorunu için (bkz: oyun karakterlerinin aksanlı ingilizce konuşması)
    #29594 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: requiescat in pace)
    #29598 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  4. 4
    ikinci oyunda enzio'nun italyanca aksanlı ingilizce konusmasıyla "yeter lan, iki dakika sus" şeklinde şikayet etmenize neden olur. oyun 1400ler'de gecmesine ragmen ben bir türlü o havaya giremedim. ayrıca bu kadar düzenli ve temiz sehirler hala daha yok ki ben bunu rönesans dönemi olmasına verdim, herkes kapısının önünü temizliyor olacak ki bütün şehir pırıl pırıl. baska bir ayrıntı da, sehirde askerler birbirine girmis ama halk gayet rahat bicimde sokakta dolasıyor, günlük hayatına devam ediyor falan. yani demem o ki, oyunda atmosfer adına hiçbir sey yok. en azından ortacag halk sarkıları dinleriz falan diyordum ama o da koyulmamıs. tabi ben mafia 2'de saglanan atmosferi gördükten sonra beklentilerimi üst düzeye cekmis olabilirim ama yine de vasat bir oyundur assasin's creed.
    #29634 fingolfin | 14 yıl önce
     
  5. 5
    oyundaki görevlerin bir müddetten sonra belirli bi şekilde kendini tekrar etmesiyle sıkan oyundur. ama sırf grafikleri için bile oynanabilitesi olandır. *
    #39351 the riddler | 13 yıl önce
     
  6. 6
    hikayenin bir tür ara bölümü yada filler diyebiliriz oyun için 3'ü halen bekliyorruz
    #39353 odtudeki cincinli | 13 yıl önce