kayıt

türkiye a milli futbol takımı

  1. 1
    maçlarını yüreğimiz ağzımızda, sevincimiz kursağımızda zaman zamanda uzatmalarda* izlediğimiz takım.
    #13029 marvellous | 14 yıl önce
     
  2. 2
    2010 yılı ıtıbarıyle hala bır sıstem oturtamamıs, hala buyuk organizasyonlara katılmakta zorluk ceken hatta bır coguna katılamayan ama herseye ragmen sevılendır
    #13163 matematicus | 14 yıl önce
     
  3. 3
    avrupa nın brezilyasıdır...
    dünyanın her yerinde taraftarı bulunan tek takımdır...
    her katılamadığı turnuvadan önce gerek uefa başkanından gerekse fİfa başkanının keşke türkiye'de olsaydı turnuvaya ayrı bir renk katardı dedirten takım...

    (ulan madem öyle niye ön eleme oynatıyorsunuz direk alın)
    #13176 zoneiw | 14 yıl önce
     
  4. 4
    abd kampı öncesi hiddink in ilk kadrosu açıklandı. Bakalım bu yeni süreçte neler yaşanacak. Fatih terim 'den farklı mı olacak ? İlk kadro da yaşlı ve genç oyuncuların çokluğu dikkat edilmesi gereken bir nokta. Hiddinkin hiyerarşiye son verme çabaları olabilir mi ? * Bekleyip göreceğiz...

    okan buruk , emre aşık , turgay bahadır , sinan bolat ve necip uysal beni en çok şaşırtan ama hakettiklerini düşünüdüğüm futbolcular.

    işte kadro ;

    kaleciler: volkan demirel (fenerbahçe), onur recep kıvrak (trabzonspor), sinan bolat (standard liege)

    defans: sabri sarıoğlu (galatasaray), emre aşık (galatasaray), gökhan zan (galatasaray), İbrahim toraman (beşiktaş), emre güngör (galatasaray), servet Çetin (galatasaray), ceyhun gülselam (trabzonspor), caner erkin (galatasaray), Çağlar birinci (denizlispor), İsmail köybaşı (beşiktaş)

    orta saha: mehmet topuz (fenerbahçe), hamit altıntop (bayern münih), kazım kazım (toulouse), volkan Şen (bursaspor), mehmet topal (galatasaray), okan buruk (İstanbul büyükşehir), selçuk Şahin (fenerbahçe), necip uysal (beşiktaş), emre belözoğlu (fenerbahçe), nuri Şahin (borussia dortmund), selçuk İnan (trabzonspor), arda turan (galatasaray), ozan İpek (bursaspor), sezer Öztürk (eskişehirspor)

    forvet: turgay bahadır (bursaspor), tuncay Şanlı (stoke city), semih Şentürk (fenerbahçe), halil altıntop (eıntracht frankfurt), sercan yıldırım (bursaspor), nihat kahveci (beşiktaş)
    #14175 jonathanlivingston | 14 yıl önce
     
  5. 5
    euro 2012 elemelerinde 2de 2 yapmıştır.
    #28780 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  6. 6
    euro 2012 elemelerinde 4de 2 yapmıştır. *
    #30190 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  7. 7
    2014 dünya kupası eleme grubu maçları bitene kadar prim konusunu gündeme getirmesi yasaklanmış takım: http://skorer.milliyet.com.tr/once-basari-sonra-prim/-/detay/1684326/default.htm

    estonya ve andorra gibi sikindirik ülkelerle dördüncülük mücadelesi vermesine rağmen prim konusunu gündeme getirebilecek kadar da yüzsüz takımdır ayrıca. (prim konuşulmasının yasaklanması primin konusunun ortaya atıldığını gösterir.)

    ayrıca bir önceki dönemde başarı primi olarak 4 milyon 661 bin 215 lira alan takım. hafızamı kurcalıyorum, acaba ben mi yanılıyorum diyorum, bu takım euro 2012'yi mi kazandı da bu kadar prim aldı? her katıldığı turnuvada minimum yarı final oynayan koskoca almanya bile euro 2012'de yarı finale kalan futbolcularına 300 bin euro prim vermiş.

    bu takım niçin 4 milyon 661 bin 215 lira aldı? çünkü türkiye çok zengin bir ülke. millet olarak altın kaplamalı klozet harici sıçmayız. tuvalet kağıdı kullanmayız, götümüzü dolarla sileriz. sofralarda su yerine litresi 5 liraya dadanan benzini içeriz. ama almanya öyle mi? onların açlıktan ağzı kokuyor, yakında sınır kapımıza mülteci olarak dadanacaklar(!)

    hadi tüm bunları geçtim de, 4 milyon 661 bin 215 lira alırken 12 saat boyunca köle gibi çalışan asgari ücretli adamın kesilen aylığından da mı utanmadınız?

    sonuç olarak kendi ülke vatandaşlarını bile kendinden nefret ettirme hususunda üzerine olmayan takım.
    #60840 lord of the cakars | 11 yıl önce
     
  8. 8
    menemenspor'dan bile daha kötü. keşke kendini feshetse de artık biz de kurtulsak onlar da kurtulsa.
    #61594 stfu | 11 yıl önce