kayıt

bakkalın önündeki amca

  1. 1
    linkteki yazıyla birlikte kadına cinsel obje gözüyle bakan götlerin bir nevi temsilcisi olmuştur.

    http://mtunay.tumblr.com/post/94467150093/sortlu-k-z-ve-bakkal-n-onundeki-amcan-n-hazin-hikayesi
    #88888 ysminc | 10 yıl önce
     
  2. 2
    bazı insanlar duygularına tercüman olması için bunu bekliyormuşçasına, paylaşılmaya doyulamayan yazı. adamın yazdıklarına çoğunlukla hak veriyorum ancak facebook'ta bir arkadaşın buna yaptığı yorumu da yazmadan edemeyeceğim.

    "ay bu ne bayağı bi metin böyle? paylaşım rekorları kırmasına anlam veremiyorum. yazar bacıizm akımından etkilenmiş, metnin her satırından ahlakizm akıyor. evine her akşam başka insan (erkek, kadın, ikisi birden ya da hiçbiri) çağıran kızımız pekala her biriyle mutfak tezgahında, çamaşır makinesinin üzerinde ya da seks oyuncaklarıyla doldurduğu oyun odasında aklınıza bile gelmeyecek pozisyonlarda çatır çutur sikişiyor olabilir. kadın cinselliğini yok etmeye, daha az görünür kılmaya çalışmayı kesiniz. meselenin öznelerinin (öhm kadınlar) beyanlarına kulak tıkayıp, erkek kardeşlerimizin kadınları koruduğu kolladığı metinlere paylaşım rekorları kırdırarak benim ve birçoklarının gözünde sizler de birer bakkalın önündeki amcaya dönüşüyorsunuz. sevgiler."

    yazıyı yazanın vermek istediği fikre eyvallah ama bu yaklaşım da esamesi bile okunmadan kaybolup gitsin istemedim.
    #88919 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  3. 3
    Sizi bilmem ama bence sığ bir yazıya kurban gitmiş, belki de bir hayal ürünü olan amcadır.
    Bu amcayı sosyolojik tespitlerle vurmak bence son derece zalimce. Kadınlar yakışıklı erkek bakınca iyi, flatter durumları, beğenilmek güzeldir; ama bakkal amca bakınca auvv.
    Biz de bakıyoruz amca, senlik bi durum yok bakma sen ona rahat ol, birkaç bin retweet, fav alınca durulur.
    #88920 stfu | 10 yıl önce
     
  4. 4
    samimiyetsizlik abidesi.peki bunu paylaşan kızlara ne demeli? insan tekrar sorguluyor yaşadığı ülkeyi
    #89063 troia | 10 yıl önce
     
  5. 5
    bu kadar popülerleşmesine anlam veremediğim yazı. her zaman söylenen şeyleri, bilinen yargıları toplu halde yazmış, nedense kadınların çok hoşuna gitti. halbuki yazıda yeni bir tespit yok ayrıca inceden 'manitacılık' amacı seziliyor, samimi mi, bilemedim.
    #89079 gitbasimdanaysel | 10 yıl önce