kayıt

erkeklerin bulduğu zaman, kadınların istediği zaman sevişmesi

  1. 1
    kadınların her zaman bi tık önde olduğu konudur
    #84130 faki | 10 yıl önce
     
  2. 2
    üzücü bulduğum durum. yazık lan onlar da insan
    #84141 ayca22 oturum acti | 10 yıl önce
     
  3. 3
    bu algının oluşması için yıllardır uğraşan hemcinslerimi saygıyla anıyorum buradan. kendileri olmasaydı bu götü kalkık kızlar muhtemelen kompleks yapıp vermeyecekti. aynen öyle kardeşlerim, bulursak sevişiyoruz anca.
    #84145 arbede | 10 yıl önce
     
  4. 4
    bir hayat standartıdır. erkeğe seks dışında* baktığımızda oldukça özgür bir yaşam sürdüğünü görüyoruz. iki durumu da haklı görmüyorum ama hiçbir zaman kadın ve erkek tam olarak eşit olamayacağının farkında olmamız gerekiyor.
     
  5. 5
    şöyle bir durum vardır ki bence durum pek de böyle değil. erkek bulduğu zaman sevişmez. erkek sevişmeye çok daha meyillidir. erkeği tahrik etmek daha kolay olduğu için sevişme isteiği doğuyor bu yüzden bulduğu zaman sevişiyor gibi gözüküyor. konuyu tecavüzden ayrı bi yere çekiyorum. tahrik olmanın sonucunda kendini tutamayıp sarkan tiplerden bahsetmiyorum. * nitekim başımda geçen bir olaydır. zorlanmışlığım vardır. canım çekmiyorken karşımdaki kadının sevişmeyi istemesinden ötürü zorla sevişmişliğim vardır. her neyse konudan fazla uzaklaşmayalım. erkek pipisini kontrol edemiyorsa, sürekli arzuluyor demektir ve istiyor demektir.
    *
    #100605 hyena | 8 yıl önce